Hirdetés
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
EchoNorbi
tag
Üdv!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy egy torpedó játékot csinálok. 1-es, 2-es és 3-as hajók lennének. Mindezt egy táblázatba helyeztem el, és az egyes cellák háttérszíneivel variálok. Mikor eltalálom, akkor piros lesz. A konkrét kérdés az, hogy hogyan tudom azt megoldani, hogyha minden pontját megtalálták, akkor feketére váltson az egész?
Vagy legalábbis, hogy tudom a cellákat egy egységbe fogni (tömbre már gondoltam). Mert most gyakorlatilag csak cellák (pontok) vannak. Tehát a kettes hajó, az két egymás melletti cellára meghívva egy esemény.Nah, ha vki ebből ki tudta hámozni mit akarok, annak gratulálok.
Ha válaszolni is tud, akkor pedig nagyon köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Futás, futópályák
- Star Trek
- BMW topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Dell Latutide E7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest