Hirdetés
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
EchoNorbi
tag
Üdv!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy egy torpedó játékot csinálok. 1-es, 2-es és 3-as hajók lennének. Mindezt egy táblázatba helyeztem el, és az egyes cellák háttérszíneivel variálok. Mikor eltalálom, akkor piros lesz. A konkrét kérdés az, hogy hogyan tudom azt megoldani, hogyha minden pontját megtalálták, akkor feketére váltson az egész?
Vagy legalábbis, hogy tudom a cellákat egy egységbe fogni (tömbre már gondoltam). Mert most gyakorlatilag csak cellák (pontok) vannak. Tehát a kettes hajó, az két egymás melletti cellára meghívva egy esemény.Nah, ha vki ebből ki tudta hámozni mit akarok, annak gratulálok.
Ha válaszolni is tud, akkor pedig nagyon köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest