- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi hangfal építés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri16
senior tag
válasz
drachos #1659 üzenetére
ez az egesz feladat? nem vilagos, hogy honnan tudod mikor nyitott a bolt, ill. a fajlokrol jo lenne tudni, hogy valahogy sorba vannak e rendezve az adatok, vagy nem?
a feladatban ott van, hogy nem olvashatod be az egeszet, szoval amit te mondasz nem jo
egyelore ez a legjobb (igazabol egyetlen) otletem:
mesz sorban a .dat fajlodon, megnezed az idopontot, ha benne van az elso ket oraban akkor megnezed pizza_id-t a masik fajlban, onnan megtudod a feltetek szamat es ha a masodik oraban vagy akkor a paprikat is. Amit megtudtal hozzaadod a mar meglevo adatokhoz amit mondjuk egy Mapban tarolhatsz (bold_id, feltet, paprika). vegen atfutod a Mapot, es megnezed hol a legkevesebb a feltet es kiirod a paprikat
ha a .dat fajlod bolt_id szerint sorba van rendezve akkor nem kell az egesz Map, hanem eleg ha megjegyzes az eddig legjobbat, es mindig ahhoz viszonyitasz
ezzel az a gond, hogy ha a txt fajlod nincs valahogy sorbarendezve akkor minden egyes kereses benne akar az egesz fajl atnezeset jelenti.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged