- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Reklámokkal ugyan, de ingyenes lehet az Xbox Cloud Gaming
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
A két nyelv és maga a technológia hasonlósága miatt gyakorlatilag mindegy, hogy melyiket választod. A megszerzett tudásod könnyen átvihető egyikből a másikba, viszonylag rövid idő alatt át lehet állni. A legjobb mindkettővel szoros barátságot kötni. Az OOP filozófiát kell minél magasabb szinten elsajátítani, és akkor már csak ujjgyakorlat lesz a megvalósítás mindkét nyelven.
Java programozót még mindig többet keresnek szerintem is, de nem biztos, hogy pusztán ezen tény alapján kell döntened. Mindig a részletekben van a lényeg.
A C#-ot és .NET-et jobb technológiáknak tartom egyébként összességében, és a jövőben a térnyerését jósolom a JAVA kárára.
A .NET nagy hátránya viszont, hogy még mindig nagyon szorosan a Windows-hoz kapcsolódik, és ez a jövőben is csak tessék-lássék szinten fog változni szerintem. Bár elég jól meg van tervezve, a lehetőség adott. De pl valaki el tud képzelni jelen helyzetben egy Visual Studio-t linuxra? -
shev7
veterán
nem latom at teljesen a helyzetet, de nem arrol van szo, hogy melyik szebb/jobb. Egyszeruen egy java platformu szoftver uzemeltetese olcsobb az ingyenessege miatt. De ettol meg nem biztos, hogy ''jovokepesebb''. Mindeket platform kb ugyan azt tudja nyujtani, mindegyiknek meg vannak az elonyei es hatranyai. Teny, hogy jelenleg ugy tunik, hogy a java van jobb pozicioban, de ez szerintem a ''kora'' miatti elonybol is szarmazhat, mivel egy fejleszto ceg lassan reagal az ujdonsagokra, pl az EJB 2.1 -> EJB 3.0 valtast is csak akkor lepik meg ha fletetlenul szukseges, miert ''szivatnak magukat'' az ujjal, ha a regit mar megszoktuk, es olyan jol mukodik. Akkor kepzeld el mennyire van kedvuk teljes platformot valatni. De ez nem azt jeleni, hogy a .NET-nek ne lenne jovoje, sot...
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Vadonatúj Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 Laptop Intel Core Ultra CPU-val
- Yoga Slim 7 15ILL9 15.3" 3K IPS érintő Ultra 7 256V Arc 140V 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Mint az új! Samsung Galaxy Z Flip5 2 év garanciával
- Iphone 17 Pro Cosmic Orange 256GB/Független
- Acer Nitro ANV16-41 16" FullHD 165Hz - Ryzen 8645HS - 32GB/1TB - RTX 4050
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest