Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cacattila
üzenetére
Erdekes kerdes, par eve mar irtam egy ilyen rendszert, de a messaging maga az LatencyBusters/Ultra Messaging alapokon ment, ami egy IP multicast alapu szuperalacsony kesleltetesu uzenetkuldo rendszer, asszem mostmar az Informatica arulja, tehat csak a gepenkenti elosztott in-memory adatbazist csinaltam. Akkor meg nem talaltam pont ilyen, kesz rendszert -- a messaging reszre van csomo alternativa. (Mi olyan napi par szazmillio uzenetig skalaztuk a dolgot, a nap az 7.5 orat jelentett, LBM/UMS siman megoldja a konkret uzenetkuldest.)
A te esetedben ugy latom, az offline felhasznalas a legtrukkosebb resze a dolognak, altalanos megoldas erre biztosan nincs. Az offline verziot csak olvasasra hasznalnad, ugye? (Ha nem, az elsore nem tunik trivialisnak, mert valamilyen policy kellene arra, hogy kezeld a konfliktusokat/inkonzisztenciat.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Gigabyte GA-H110M-S2PV PC 7. gen i5 proci, 240 GB SSD, Jogtiszta Windows 11
- Gamer PC - Z790 / i5 13600 KF / 32 GB / 2 TB / RTX 3080
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest