- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS notebook topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- RAM topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A hírek szerint 10%-ot vásárolna az Intelből az USA
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
válasz
WonderCSabo #5273 üzenetére
Értem én, hogy hogyan működne, csak azt nem, hogy miért. Mert tegyük fel, hogy a sUsageCounter is adattag, és nem statikus. Akkor a getHelper-nek adattagként kéne babrálnia, vagy hívhatna egy open() metódust is, ami ezt az értéket kezeli. Sakko szimmetrikus is a dolog, pláne ha van valami szemaforos cucc is a két metódus körül.
Nem szabad halmozni a statikus dolgokat singleton esetében. Sőt, amióta springgel írom a hello world-öt is, azóta nem is nagyon használok igazi singletont sem. Itt persze más a dolog, de sztem hagyni kéne, hogy a singleton a nyitáskor is gondoskodjon magáról, ne csak a záráskor. -
axioma
veterán
válasz
WonderCSabo #5273 üzenetére
En ugy ertem a feladatot, hogy az ososztaly tudja, milyen alosztalyai vannak, es a kod tobbszoros leirasa az egyetlen problemad. Akkor miert nem csinalod, hogy az ososztalyban egy map-be bedobod a class-hoz a neki rendelt felugyelot, es 1x irod meg a fuggvenyt ami a class-hoz visszakapott cuccost modositja?
(Bocs a pongyolasagert, meg en nem feltetlen tartanam ezt kovetendobbnek, mint a kulon letrehozast, meg lehetne persze tombbel es indexekkel, en csak a te felteteleidhez dobtam be egy szerintem megvalosithato es meg mindig nem tul ronda otletet.)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest