- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Világelső, 321 cellarétegű QLC-s 3D NAND-ot hozott az SK Hynix
Új hozzászólás Aktív témák
-
togvau
senior tag
válasz
disy68 #11295 üzenetére
nem is akarok használni, de a példákban más megoldás nincs, lásd ott a fetch és mégse.
Az elméleletet tudom, meg azt is, hogy az jpa-nál ritkán stimmel a gyakorlattal, ahogy itt se.A gyors megoldás az lett, hogy a service-ben nyomok egy gettert a sub entitykre semmibe vezetett eredménnyel, és utána már jó lesz a servicen kívül is.
De inkább azt választottam, hogy a
@Fetch(value = FetchMode.SUBSELECT)
-et átírtam FetchMode.JOIN-ra. Hogy ez most bug, vagy feature, nem tudom, mindenesetre logikát nem látok benne... úgyhogy a bug a valószínűbb.
Azt nem tudom mit csinál, nem is érdekel, ennek a rakás ürülék alkalmazásnak ez a legkisebb gondja
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Google Chrome
- Mikrotik routerek
- DJI topic
- Autós topik
- BestBuy topik
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest