- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Aethelstone #10620 üzenetére
Elnézést, hogy ennyire felhúztam magam a dolgon. Valóban sürgős lett volna vagy legalábbis mihamarabb szerettem volna a témával foglalkozni, de másképp alakult és ezért csak ma néztem rá. Tehát jól érzékelted. A guglizással igazad van, de a címszavak nem ugrottak be ezért nem vezettek akkor eredményre a találatok.
A segítséget köszönöm, megnéztem a linket is és kerestem a címszavakra is. Pontosan ilyesmire lenne szükségem. Át is nézem mihamarabb a talált oldalakat.mobal: Tőled is elnézést szeretnék kérni, a sértettség és a tanácstalanság beszélt belőlem. Máskor próbálok mérsékeltebb lenni.
Ha van erre lehetőség és nektek is megfelel javasolnám a problémás hozzászólások törlését, mivel egyáltalán nem vág a témába és 10 év múlva nem akarom újraolvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest