Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Jó. Nyilvánosan megkövetem a kartársat, amiért ilyen hangnemben írtam neki. Nem fog előfordulni többet.

Ettől függetlenül ha már kér valamit valaki, amit egyébként 5 perc guglizással ki lehet túrni, ráadásul az optikája olyan volt, hogy sürgős lenne, akkor egy köszi jól esett volna. Nem kötelező, de jól esett volna. Mivel sürgősnek tűnt, ezért vélelmeztem, hogy nem kíván reagálni semmit.

Elnézést, hogy ennyire felhúztam magam a dolgon. Valóban sürgős lett volna vagy legalábbis mihamarabb szerettem volna a témával foglalkozni, de másképp alakult és ezért csak ma néztem rá. Tehát jól érzékelted. A guglizással igazad van, de a címszavak nem ugrottak be ezért nem vezettek akkor eredményre a találatok.
    A segítséget köszönöm, megnéztem a linket is és kerestem a címszavakra is. Pontosan ilyesmire lenne szükségem. Át is nézem mihamarabb a talált oldalakat.

mobal: Tőled is elnézést szeretnék kérni, a sértettség és a tanácstalanság beszélt belőlem. Máskor próbálok mérsékeltebb lenni.

Ha van erre lehetőség és nektek is megfelel javasolnám a problémás hozzászólások törlését, mivel egyáltalán nem vág a témába és 10 év múlva nem akarom újraolvasni.

Új hozzászólás Aktív témák