Új hozzászólás Aktív témák
-
loszerafin
senior tag
Hát, én nem tudok vitorlázni és ezt a programot valószínűleg elindítani sem. De ha el is indítanám se tudnám, mit hogy állítsak be rajta.
Bejött egy kép, bal felső sarokban feltehetően egy szélzsák meg kriksz-krakszok a képernyőn, de sehol egy ellenfél, akit le lehetne lőni...
Ha most ehhez hozzáveszem, hogy mondjuk az emberek tudása a vitorlázásról (nagy átlagban) kb az enyémnek megfelelő szinten van és hogy az intelligenciám nem átlag alatti, akkor ez a fórum ennek a kérdésnek a megválaszolására nem alkalmas.
Miért nem írsz a játék fórumába?
A ''90%-ot a grafika teszi ki'' : ez sok minden lehet. A programkód 90%-a? a belefeccölt munka 90%-a? A futásidő 90%-a?
Ez egy szimulátor, és ha a hajókat tényleg a szél lökdösi, meg a vitorlákat lehet állítani (és még ki tudja mit) és többen is vagytok egyszerre (hálózatos a játék), korántsem gondolnám triviális feladatnak és még csak megbecsülni se tudom, milyen nehéz kiszámolni az egyes hajók adatait (pl. hely, irány, sebesség) és az algoritmus meddig fut.
Azt gondolom, próbáld ki egy gyengébb gépen, ha lassú, kérdezz a fejlesztőtől.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- Robot fűnyírók
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- War Thunder - MMO Combat Game
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- További aktív témák...
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB
- DJI Avata drón +Motion controller - hibátlan, karcmentes állapotban
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest