Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gigabyte alaplap topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple MacBook
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
jetarko
csendes tag
"Ugyan azokat a hívásokat írod meg 2X egyszer mv-ként adod vissza másszor pedig JSON-ben."
Vagy nem értelek vagy nem jól fogalmaztam, mert miért írnám meg 2-szer
Angular js-t valójában még sose használtam, csak nézegettem és ezért nem teljesen tudom, hogyan működik, de sajnos most nincs időm tesztelgetni, de hamarosan már végre leszÉn arra gondoltam h létrehozok egy project1-t(artifact vagy akárhogy hívják) és ebben létrehozok entitásokat,service,dao és restfull controllereket amibe pl megírom, hogy user felvétele, userek listázása, és user törlése db-be. Ezek ugye mind jsonos műveletek lesznek. Ez lesz az egész alkalmazás "agya".
Project2-be létrehozok templateket és mondjuk azt mondom h a controller egyik fv-e visszaadja a home oldalt induláskor. Ez lesz az alkalmazás egyik megjelenítése formája.
Kiteszem a szerverre mind2 war-t.
Projekt1-ben van listUsers fv ami jsonba visszaadja a usereket. Projekt2-ben meghívom h localhost:8080/project1/listUsers(pl tomcatnél) amikor betölt a localhost:8080/project2/home. Az lenne a kérdés, hogy ez hülyeség vagy ennek van értelme ha tényleg akarok hozzá web,android vagy más alkalmazásokból használni a funkciókat, persze ha értelmesek. Ha csak weboldalnál maradok, akkor ez nyilván csak fölösleges bonyolítás, de jó hosszútávon gondolkodni.Köszi szépen, hogy válaszolsz az amatőr kérdéseimre
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3424, 94% Akkumulátor
- HP mini pc Ryzen cpu-val ha kicsit játszanál : )
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
- Eredeti dobozos XBOX 360 - XBOX ONE kompatibilis - játékok!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest