Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Projektor topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gamepad
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Én azon az állásponton vagyok, hogy inkább használjunk általános libeket. Egyrészt nem kell újraírni a kódot, másrészt a lib készítői valszeg több mindenre gondoltak (hibák, lehetőségek stb.), mint mi valaha is tudunk, továbbá folyamatosan fejlesztik is ezeket. A mai hardverek mentén én nem látok problémát a teljesítmény terén, már Android-on is csomó reflective kód fut (sőt maga az egész framework reflectionnel megy), pedig csak buta HW van alatta desktophoz vagy serverhez képest. A méretet tekintve pedig pl. proguarddal a nem használt kódot könnyen ki lehet dobni a libekből.
A GSON-t egyébként pont Karma mutatta nekem anno, sztem szuper jó lib, csak ajánlani tudom mindenkinek. Olyan gyönyörű megoldások vannak benne, amik sztem egy hétköznapi fejlesztőnek sosem jutnak eszébe.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Raspberry Pi
- Elemlámpa, zseblámpa
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPhone 13 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest