Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Pánik a memóriapiacon
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- Milyen TV-t vegyek?
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
L_ajos
őstag
Van nekem egy fórumom. phpBB. no ennek van egy Topics Anywhere 1.11.0 nevű része ami azt csinálja hogy az oldalamra beillesztve egy javascript-kódot (amit a beállítások után generál) Az oldalamon megjelennez a megadott témák és a legújabb hozzászólások.
No csak az a gond hogy: a full oldalt SWiSHmax-al csináltam
És ott próbáltam az oldalhoz hozzáadni Script-ként (add script-->Browser/Network-->javascript(...) majd ide illesztettem be a kódot.) de semmi nem történt. (((
Nemtom hogy tovább
Amugy ez a kód lenne az:
[C]<script language=''JavaScript''type=''text/javascript''src=''http://fly2005.uw.hu/topics_anywhere.php?mode=show&f=uMiwzLDUsNiw3&n=10&sfn=y&fnl=y&r=y&sr=y&b=non&lpb=0&lpd=7&lpi=y''</script>C]
Tudnátok esetleg segíteni?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- SAMSUNG 9100 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új, 1 év garancia - 14.700-13.300 MBs - Eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Byintek Love U14 Projektor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest