Új hozzászólás Aktív témák
-
Miracle
senior tag
eheh hat ez sztem nem tul optimalis megoldas ;)
ime az en otletem:
olvasod az egyik filet, es pakolod bele az elemeket gondolkodas nelkul 1 hashtable-be.
aztan amikor vegeztel elkezded olvasni a masik filet, es minden szora rakeresel a hashtable-ben, ha megtalalod akkor kiirod kimenetre, (es ha csak egyszer kell kiirni akkor torlod a hashtable-bol, ha tobbszor is lehet akkor ez a zarojel targytalan) es olvasol tovabb
ez kb 6 sor amit en most felvazoltam, es szerintem gyorsabb is, es kevesebb memo kell hozza, mint a ket vektoros megoldashoz
szerk: hashtable helyett valamilyen set-szeru dologba megjobb volna, foleg ha hash-alapu, de nem tudom van-e ilyen adatszerkerkezet alapbol az APIban
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest