Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miracle
senior tag
eheh hat ez sztem nem tul optimalis megoldas ;)
ime az en otletem:
olvasod az egyik filet, es pakolod bele az elemeket gondolkodas nelkul 1 hashtable-be.
aztan amikor vegeztel elkezded olvasni a masik filet, es minden szora rakeresel a hashtable-ben, ha megtalalod akkor kiirod kimenetre, (es ha csak egyszer kell kiirni akkor torlod a hashtable-bol, ha tobbszor is lehet akkor ez a zarojel targytalan) es olvasol tovabb
ez kb 6 sor amit en most felvazoltam, es szerintem gyorsabb is, es kevesebb memo kell hozza, mint a ket vektoros megoldashoz
szerk: hashtable helyett valamilyen set-szeru dologba megjobb volna, foleg ha hash-alapu, de nem tudom van-e ilyen adatszerkerkezet alapbol az APIban
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Valorant
- Akciókamerák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Asus B85M-Plus + I3-4170 Processzor
- QNAP TS-932X - 10 gigabites NAS - 5x4TB HDD + 4x400G SSD
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple Watch Series 7 41mm NIKE GPS
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest