Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-book olvasók
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaLinux
tag
Futtasd valami profilerrel, ami tud mem allokációkat naplózni, pl. JProfiler. Abból elég jól ki fog derülni, miből van több mint kéne... Remélhetőleg a referenciákat felesleges módon megtartókat is végig tudod követni vele. Ez így már sokkal többet tud mint hogy mennyi objektum van.

[Szerkesztve] -
BaLinux
tag
Gondoltam a HashSet-re, de elvetettem, mert az kezdőknek esetleg kevésbé érthető hogy mért jó az.

Amire gondoltál az a HashSet, ilyen van, rendben. Elvileg a beillesztés/keresés O(1) idejű benne, de pl. telítettség függvénye a konstans szorzó és alapvetően elég nehéz megjósolni. Összességében tehát O(n+m) lépés lenne a HashSetes módszer. A rendezéses módszer garantált O(nlogn)+O(mlogm), meg még min(n,m) lépés.
Attól függ hogy átlagban, vagy legrosszabb esetben hogyan kell teljesítenie az algoritmusnak.
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Azt hiszem, hogy egy ilyen, viszonylag egyszerű kódot nem kell agyonkommentezni. A lényege az, hogy minden egyes elemtől indulva végigmegy az irányokon. amit mondazs, azt más is ajánlotta már, de nem tudom, hogy miért jobb az, ah a for ciklusok feltételében ez van, hogy a következő elem 0 (ami a keretező tömbelemeket jelentené), vagy hogy ne lépje túl a tömb htaárait. Ennek így is működnie kellene. Amit te ajánlasz, az annyiban változtatná meg a kódot, hogy for(count=1;game[row+count][col]!=''0'';count++). De ez pontosan azt csinálná, mint hogy elér az eredeti tömb széléhez, ami az én feltételeimben van.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AliExpress tapasztalatok
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Samsung LCD és LED TV-k
- Elektromos cigaretta 🔞
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Ps5 Lemezes Verzió Extrán Megkímélt 2 Kontival Eladó!!!
- Új i5 12400F/G.byte B760M.DS3H/32GB DDR4,3200MHz.ARGB/1TB M.2/750GOLD/RTX5070 OC 12GB DLSS4/WIN11PRO
- Apple Magic -Keyboard, Trackpad és Mouse
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- használt Xiaomi 11T Pro 5G 128GB 8GB Celestial Blue
- CORSAIR K100 AIR
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest