Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Thermalright tulajok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terminus_
aktív tag
''Egészen biztos vagy benne hogy van a servlet-api.jar-ban javax/servlet könyvár, ugye?''
Nos, nem
A servlet.jar kell nekem, csak az nincs a gépemen. Most így hirtelen rántottam le netről, azzal fordítva úgy tűnik megoldódik, csakhát ez kicsit nem elegáns megoldás...
Én is Eclipseztem, mindaddig, amíg olyan sorokat alá nem huzogatott nekem meg szopatott, hogy nem hajlandó lefordítani, amit parancssorból simán fordítottam. És ezzel hosszú órákat szúrtam el, mire rájöttem, nem bennem van a hiba. NetBeans-szel meg az a bajom, hogy lassú. De igazad van, jó lenne egy IDE. Lehet felteszem a legújabb Eclipse-t, hátha javítottak rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
A servlet.jar kell nekem, csak az nincs a gépemen. Most így hirtelen rántottam le netről, azzal fordítva úgy tűnik megoldódik, csakhát ez kicsit nem elegáns megoldás...