Hirdetés
- Nikon DSLR topik
- Hobby elektronika
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetry
senior tag
Hi!
Van egy olyan problémám, hogy elkeztem javat tanulni. a könyv amit vettem jbuilder 8at használ, nyilván sejtitek melyik könyvről van szó
namost ugyebár ez elég régi verzió, nem is találtam sehol. Viszont arra se nagyon találtam infot, hogy mi az utódja. a turbo jbuilder 2007 lenne? mert ezzel nem tudom megnyitni a jpx projectfájlokat. A másik hogy amiket néztem pl screenshot a 8.0-ról ott van source és designe fül? ezeket hogy lehet 2007 alatt előhozni? Néztem netbeans-t is. Kezelő felületre a 2007 tetszik legjobban. Tudom hogy igazából tökmind1, mert alapoknak bőven sok mindegyik. esetleg 8.0-t lehet még vhonna tölteni? köszi előre is
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- Nikon DSLR topik
- hcl: ReaR backup
- Mobil flották
- Hobby elektronika
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- Lexus, Toyota topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Z Fold7 Jetblack 12/256 GB Használt, karcmentes Garancia 2026. 10. 24-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
namost ugyebár ez elég régi verzió, nem is találtam sehol. Viszont arra se nagyon találtam infot, hogy mi az utódja. a turbo jbuilder 2007 lenne? mert ezzel nem tudom megnyitni a jpx projectfájlokat. A másik hogy amiket néztem pl screenshot a 8.0-ról ott van source és designe fül? ezeket hogy lehet 2007 alatt előhozni? Néztem netbeans-t is. Kezelő felületre a 2007 tetszik legjobban. Tudom hogy igazából tökmind1, mert alapoknak bőven sok mindegyik. esetleg 8.0-t lehet még vhonna tölteni? köszi előre is