Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szmeby
tag
Voltam olyan projekten, ahol már már megszállottságig fajult az új dolgok megtanulása. Hetente cseréltük le a félig magunkévá tett libeket valami fancy újra, és integráltuk bele az alkalmazásba újra és újra és újra, mindig volt valami hot topic. Brr. Na de ez a másik véglet. Talán nem kell mondanom, az alkalmazás elkészülte folyamatosan csúszott. Talás sose készült el, már nem vagyok ott, hogy ezt megtapasztalhattam volna.
Nekem annyit adott az a projekt, hogy megtanultam a világ túl gyorsan változik, hogy minden újat meg akarjak tanulni - nem is lehet - és elveszi az időt az értelmes dolgokban való elmélyüléstől. Persze megértem, hogy másokat meg csak az újdonság érdekel, és nem zavarja őket az a sok zaj a fejükben, aminek a felére holnap már senki sem emlékszik amúgy, mert csak hype volt körülötte. Azt meg végképp nem tudom hova tenni, ha valakit az alapján ítélünk meg (el?), hogy mavent vagy gradlet használ, neadjisten antot. Ha neki ettől jobb, váljon egészségére.
Vagy menjen és vezesse le a feszkót maven irtással, addig sem zavarja a terméken dolgozó népeket. 
Amúgy utálom az xml-t, és szeretem a mavent. Há!

Új hozzászólás Aktív témák
A topicot kiemeltem. Valaki nem akar egy nyitó hsz-t írni?:))
- Könyvajánló
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kerékpárosok, bringások ide!
- nVidia tulajok OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 960 4GB ZALMAN S4 Chieftec 450W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vagy menjen és vezesse le a feszkót maven irtással, addig sem zavarja a terméken dolgozó népeket.