Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dr. Akula
félisten
Te tévesen abból indulsz ki, hogy oldalt több helykitöltő, érdektelen infó jelenik meg, hogy ne kelljen fekete csíkot berakni a 16:9-es képarányon túli részekre. Alul-felül miért nem igényled ugyanezt a plusz képtartalmat? A monitor be se fér a látómeződbe, rázod a fejed jobbra-balra, de fel-le miért nem tudod? Vagy mégjobb: olyan messziről nézni, hogy ne kelljen fejet rázni? És akkor egyből feltűnne hogy hohó, hát van itt egy fél látómező ahol a monitor mögötti falat bámulod, és oda is lehetne képet rakni.
-
Dr. Akula
félisten
Időzített link. Alul-felül kilógnak az emberek a képből, jobbra-balra meg csak az üres falakat lehet bámulni. Mintha egy esküvői fotón csak a menyasszony lábát fényképeznék.
De lehetne a Flight Simulatoros részt is hozni, odáig frankó, amíg vízszintben repülsz, csak épp kanyarba bedöntve már az lenne érdekes hogy előrefele mi van, nem az ég feletted és a föld alattad. Egyszerűen túl aránytalan. És amíg egy melós monitoron még valamennyire ki lehet magyarázni hogy egymás mellé teszel ablakokat, játéknál pont nem, és ezt meg direkt arra targetálják.
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
A centiket tudom, igazából gyakorlati tapasztalatra lettem volna kíváncsi. Ad-e annyi pluszt a 21:9 a 16:9 helyett ?
21:9-ből 2160p fehér holló kategória, bár létezik, pont 40", az is aranyáron. Köszi, kihagyom
38"-on 3840x1600-asok vannak, azért csak fél vesét kérnek, már 4-500e között vannak, de ott meg ugye felbontásban is van már kompromisszum a mostani 4K-hoz képest.
34" már végre megfizethető kategória, de ott már méretben és felbontásban is komolyabb visszalépés, ezért is érdekelne, hogy a 21:9 ad-e akkora pluszt ennek ellenére. -
Dr. Akula
félisten
Ahhoz képest kevesebbet, mintha a monitor ekkora méretben valós 4K-s lenne. Nyilván több panelterületet igényel, ami több költség a gyártónak, és "csak" ugyanakkora " számot írhat rá. Így meg kiírhatja ugyanazt egy LED sorra is, és megvan kopejkákból. Én viszont azt mondom hogy oké hogy 2x szélesebb, de legyen 2x magasabb is! Ha jobbra-balra el tudom fordítani a fejem, fel-le is fog menni, nem kell azt sajnálni tőlem.
-
Dr. Akula
félisten
Hát ez az, hogy hiába a sok ", gondolja az ember hogy hű mekkora, aztán csak félmagasat kap. Ilyenkor mindig jön valaki hogy de hát 2 monitor... és ha 4 lenne, az nem lenne jobb? 2 jó, de ha mégtöbb képet lát, az meg már rossz? Olcsó marketingtrükk csak a gyártó részéről, 0 ráfordítással hogy lehet a szajrét nagyobbnak láttatni. Nem szeretem az ilyen tudatalatti átveréseket. A webshopokba is az 5K fantázianév alá fog bekerülni, nem az 1440p-sek közé, ahova illene...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az UltraGear 49GR85DC szó szerint körülveszi majd a felhasználót.
- LG (38GL950G-B) 38" 175HZ GAMER QUAD HD LED MONITOR !
- SAMSUNG LC49G95TSSRXEN 125CM 5K GAMER 240HZ MONITOR ! AKCIÓ
- fóliás! DELL P2418HZm - S-IPS matt, 75% sRGB / matt // pivot, ir fhd webcam // 1év GARANCIA + SZLA
- LG (27GR95QL-B) 27" 240HZ OLED QHD MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG KÜLTÉRI SMART MONITOR ! LH55OMB 140CM 4K SMART AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest