- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Androidos tablet topic
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
-
Dr. Akula
félisten
A programozóknál az egyik monitor jellemzően pivotban van, mert olvasni úgy kényelmesebb. Nem tudom neked milyen nyakad van, hogy csak oldalirányba forog, az enyémmel nincs baj. Ellenben monitornézéshez szükség sincs rá, hiszen látómezőben van minden, én a szememet szoktam mozgatni, nem tudom te hogy vagy ezzel. Moziban se láttam még fejet rázva ide-oda szaladgáló embereket...
#36Balika911: Neked talán sikerült megérteni? Vagy miért várod el hogy más fogadja el a te nézőpontodat?
-
BiP
nagyúr
A fel-le fejdöntögetéssel az a baj, hogy hosszú távon kényelmetlen. Oldalirányban meg tudsz forogni a székkel is, ha szükséges. Ezzel nem azt mondom, hogy nincs értelme a magas monitoroknak, vagy akár több monitornak egymás fölött, hanem csak azt, hogy egyszerűen kézenfekvőbb oldalirányba terjeszkedni és a gyártók erre adnak megoldást, csak félrevezetően marketingelik.
Szerintem is ebben van a titok. Fel le fejet döntögetni macera. Ha nem lenne, akkor az egyre szélesebb vásznú monitorok (4:3, 5:4, 16:10, 16:9, 21:9, 32:9) helyett a függőleges is jobban elterjedt volna.
Meg otthoni, vagy egyszerűbb irodai környezetben is 100x egyszerűbb egymás mellé tenni 2 monitort az asztalra, mint spéci karokkal egymás fölé igazítani. -
Dr. Akula
félisten
A 4x4-et azért használják kevés helyen, amiért a Ferrarit is: nincs rá pénz, nem azért mert nem kéne. Melóhelyen elég nehéz még 2 monitort is lejmolni, 4-et már sokkal nehezebb megindokolni. Főleg hogy akkor megy a kolléga is, hogy neki is kéne... Meg ahhoz ugye speciális rögzítés is kell, ezek már nem CRT tévék, hogy megálljanak egymás tetején.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest