Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nehezen tudtam én is rosszat mondani rá, pár dolgot hiányoltam mindössze, aminek egy részét a Pro pótolja. ( Az is jön nemsokára)
A Nothing viszonylag jól felosztotta a 3-4 készülékét egymástól megfelelő távolságban, és sejtésem szerint az azonos alapok miatt a fejlesztések és frissítések is könnyebben mennek, mert a pletykált CMF Phone 2-es is Snapdragon 7s-re fog épülni az olcsóbb szegmensben.
Ezt csinálták a 2a és Plus esetében is, ott a CMF1 volt hasonló alapokra építve ( sejtésem szerint az SoC lábkompatibilitása adott volt, de lehet tévedek.
-
-
HardRic
addikt
válasz
Luck Dragon #60 üzenetére
A legvalószínűbb a július. Eddig minden évben érkezett vagy Nothing Phone vagy CMF phone júliusban, szerintem ez az év sem lesz kivétel.
-
-
HardRic
addikt
Engem amúgy lenyűgöz a kamera. Ultra szintű készülékem nem volt, a Fold 5 van mellette ami nem pont fotóra van kihegyezve ( a 3/4 milliós ár ellenére), de annyira állja a sarat mellette az olcsó kis Nothing, hogy ha meg is jelenik a Nothing Phone 3 sem fogok rá irigykedni, mert ez konkrétan mindent tud ami nekem kell. Hihetetlen mennyire odarakta ezt a cuccot a gyártó. Ha türelmesebb lettem volna, most a Pro lenne a kezemben ami tényleg mindent lealáz árkategóriáján felül is, de most a sima 3a-val is megvan az az érzésem, hogy átvertem a piacot.
Azért még ha szép lesz a készülék, adok egy lehetőséget a Phone 3-nak, a kék 3a úgyis jó aron el tud majd menni. (De jelenleg szerelmes vagyok, ez talán a legjobb telefonom valaha a Nexus 5X után.)
-
válasz
kbyte1024 #56 üzenetére
Sajna én nem vagyok full pro ebben, azt hiszem a kolléga linkelt már pár fotót a saját fotói közül, sajnos a fényviszonyok is borzalmasak voltak.
Esős, fátyolos fos idő. Lehet Gcam lehet más preset segít ezen. Vagy lehet 12MP-en jobbat készít.
Meg aki akar lehet RAW-val játszadozik.Időt nem tudtam befolyásolni sajnos itt most 3 napja szakad...
-
Pár esőfotó, 50MP , 4:3-as képarány, automata mód.
-
-
-
Szuperkék
És nagyon jó kis cucc, a hardver nem melegszik, gyors. -
-
kzcs
tag
Német oldalon rendelhető, Ausztriába is szállítják.
Maradok még a Nothing (1)-nél, mert kevés a 256 tárhely, de a színe az király.
-
kbyte1024
veterán
válasz
Luck Dragon #39 üzenetére
Na azt megtarom
-
-
kbyte1024
veterán
válasz
Emericus Max #34 üzenetére
Amikor a CMF-et rendeltem,teljesen flottul ment minden. Nem hiszem hogy más szín jönne. Annál azért sokkal profibb a cég.
-
válasz
Emericus Max #34 üzenetére
Mobilarena: - Mi viszont úgy tudjuk, a kék színű modell csak Indiában kerül piacra. "
Feltételezésre épül tehát. Most a cég kommunikációja vagy a MA cikke a mérvadó.
Meg egy "úgy tudjuk".Ebből vontad le ezt a következtetést.
De szólj, ha más , esetleg nemzetközi oldalon is megtaláltad ezt.
( Mellékszál, hogy először a kéket rendeltem meg, aztán kicsit vonakodtam, mert a youtube videókban borzasztó színe volt, de a Mobilarena fotója meggyőzött.
Írtam a Nothingnak, hogy szeretnék inkább fekete verziót, visszaírtak 4 órán belül, megköszönték a reagálásomat a színnel kapcsolatosan, majd leírták, hogy törölni tudják a rendelést, ha mégsem a KÉK kell, szóval szerintem kéket fogok kapni
Nem tudom, honnan indult ez az infó, hogy a kék verzió nem lesz rendelhető felénk.
Nem kaptam meg, a kiszállítás 03.11-től fog indulni. Szerintem a cég supportja jó volt, már a CMF-nél is ezt tapasztaltam és a rendelés is flottul ment már akkor is.
De majd jelzek, ha itt lesz. Addig szurkolj akármelyik irányba.
Nem jelentette ki a cég, hogy csak Indiában kapható amúgy, én nem találtam ilyet eddig sehol
-
Emericus Max
tag
De még nem kaptátok meg
Vagy lehet vmi indiai call centeren keresztül ment a dolog?
Vagy szimplán kinézem, hogy lazán kaptok egy szürkét azt csá.
De kíváncsian várom a dolgot és szurkolok nektek
Egyébként ha megkapnátok az is furi annak tükrében, hogy kijelentik csak Indiában lesz elérhető. Nem túl profi a dolog az tuti, se így se úgy... -
Más méretű a panel is.
Értem a véleményed, de fizikailag más panel van benne.De nekem sem volt bajom a CMF-fel. Elfogadom, hogy valakinek nem felel meg.
( Pár napja egy ismerős mondta, nézzem meg a laptopját, milyen szar a kijelzője. Nézem nézem, nem értem... FullHD panel, oké konzumer vonalon ,de hogy fényerő is jó, nem is invertálódottt
Kiderült van egy remek szemüvege, ami multifokális, mindenféle védőréteg, és még a user szemével is gond volt, bizonyos betűtípust nem látott jól...)Neki invertálódott és nem látta jól, valószínűleg a polárszűrő... és a szemüveg sem volt nyerő párosítás.
Ebből kiderül, nincs két egyforma szem.
-
mrThomi
addikt
Szerintem ugyan az a talicska lesz ebbe is meg a proba is, annyi hogy emeltek a fényerőn. Már ltpo oledbe is nem tudom hanyadik, talán 6.ik generácionál járunk. Elvárható lenne lassan a középkategóriába is egy jobb panel főleg hogy eveken át nézetik velünk a sok xart. Tettem már NP 2 és 2a-t egymás mellé, hát... Ez csak az én véleményem
-
Gyanús, hogy ezt most innen nem fogja megmondani senki sem, hogy ugyanaz a panel van-e benne.
Eltérő értékek miatt sem. és méretben is van mindegyiknél egy hangyányi eltérés.
-
kbyte1024
veterán
válasz
Luck Dragon #23 üzenetére
Már nem úgy van
amúgy is mi az hogy nagyobb kiszerelésben? A kékből csak 12/256 van.
-
-
Ja, most is lehet, 2000 Ft-tal valóban olcsóbb lett
-
-
-
mrThomi
addikt
Azt lehet tudni, hogy ezekbe is ugyan az a szenny kijelző van mint a cmf és nothing 2a-ban ?
-
kbyte1024
veterán
válasz
Luck Dragon #18 üzenetére
Nem nem,bantatlanul adom el
főleg most hogy nem lehet a kéket kapni
-
-
kbyte1024
veterán
válasz
Luck Dragon #16 üzenetére
Már késő
amúgy nincs baj az ufs2.2 vele,sok mindentől függ a gyorsaság. A nathing szépen megírja a szoftvereket a telóira.
-
-
kbyte1024
veterán
válasz
Emericus Max #13 üzenetére
Sőt én ismerek is olyat aki vissza is akarta mondani a kéket
-
válasz
Emericus Max #13 üzenetére
Nem kell mindent elhinni.
Megrendeltük többen a kék variánst. -
Emericus Max
tag
Teljesen érthetetlen ez a csak Indiában dolog
Értem, hogy az egy nagy piac meg minden, de miért kell ilyen limitációkat csinálni, hogy ez a szín csak itt, az a szín meg csak ott. Nekem nem tűnik ez marketing szempontból egy okos és átgondolt húzásnak. Főleg nem úgy, hogy amúgy magasan a kék a legvonzóbb szín a háromból. Szóval várhatóan azt vennék a legtöbben mindenhol.
"Puska kellet volna ehhez a melóhoz b**meg" -
janeszgol
félisten
Ha vennék, akkor én is a kéket venném. Feketét meg fehéret csak akkor veszek újonnan, ha nincs más. (Használtan más, ott ugye adott a szín.)
-
Hát én megrendeltem és kifizettem és március 11-én küldik is.
Szerintem kifogyott az ide szánt készlet, mint anno a CMF-nél.
Amúgy 157990 FT volt az első pillanattól kezdve szerintem. -
kbyte1024
veterán
Tuti kifogytak a kékből.
-
DS39
nagyúr
Pedig a kék a legszebb.
-
paatrick
őstag
Ez elég nagy öngól lenne azután hogy az összes nagy európai/amerikai youtubernek elküldték a kéket is és a legtöbb azzal promózta a videóját.
És az élő termékbemutatón se mondott semmit róla Carl Pei, csak azt hogy szerinte a kék mindenkinek tetszeni fog de a legtöbben úgyis fekete/fehér variációt vesznek a végén.
Az egyetlen amit el tudok képzelni hogy kékből keveset gyártottak, és azok pillanatok alatt elfogytak, így most maradt a fejvakarás.
-
kbyte1024
veterán
Hát nekem még engedte,meg is van rendelve és várom
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ellentmondásosak az információk, hivatalosan elvileg nem lesz elérhető a Phone (3a) kék színben, kizárólag Indiában.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 15 128GB ELADÓ!!!
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest