- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
-
BiP
nagyúr
Hát, én is ezekre jutottam.
Vagy megfizethető áron visszalépés mind felbontásban, mind méretben.
Vagy drágán 38-40", ami méretben oké, felbontásban is még lenyelhető (3840x1600), itt viszont a ppi kisebb.
Vagy 5K, de a veséimre még szükségem van.
32" 16:9 144Hz lehet még előrelépés, de az sem olcsó. (Meg akkor ugye nincs 21:9)
Esetleg megfizethető áron QHD 144Hz, de felbontásban nem mennék vissza.
27" 4K 144Hz szintén megfizethető már, de az meg kisebb.
Sehogy se jó -
BiP
nagyúr
A fel-le fejdöntögetéssel az a baj, hogy hosszú távon kényelmetlen. Oldalirányban meg tudsz forogni a székkel is, ha szükséges. Ezzel nem azt mondom, hogy nincs értelme a magas monitoroknak, vagy akár több monitornak egymás fölött, hanem csak azt, hogy egyszerűen kézenfekvőbb oldalirányba terjeszkedni és a gyártók erre adnak megoldást, csak félrevezetően marketingelik.
Szerintem is ebben van a titok. Fel le fejet döntögetni macera. Ha nem lenne, akkor az egyre szélesebb vásznú monitorok (4:3, 5:4, 16:10, 16:9, 21:9, 32:9) helyett a függőleges is jobban elterjedt volna.
Meg otthoni, vagy egyszerűbb irodai környezetben is 100x egyszerűbb egymás mellé tenni 2 monitort az asztalra, mint spéci karokkal egymás fölé igazítani. -
BiP
nagyúr
A centiket tudom, igazából gyakorlati tapasztalatra lettem volna kíváncsi. Ad-e annyi pluszt a 21:9 a 16:9 helyett ?
21:9-ből 2160p fehér holló kategória, bár létezik, pont 40", az is aranyáron. Köszi, kihagyom
38"-on 3840x1600-asok vannak, azért csak fél vesét kérnek, már 4-500e között vannak, de ott meg ugye felbontásban is van már kompromisszum a mostani 4K-hoz képest.
34" már végre megfizethető kategória, de ott már méretben és felbontásban is komolyabb visszalépés, ezért is érdekelne, hogy a 21:9 ad-e akkora pluszt ennek ellenére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest