Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
Panther #3084 üzenetére
de ezen túl...
Egy-két problémát eszméletlen hatékonyan lehet leírni/kezelni...Csak összehasonlításképp: a házipróbálkozásomat C-ben csináltam
, és rohadt büszke voltam a végén arra, hogy egy csomó korlátozó heurisztikával már pár másodpercen belül megoldja a problémát, a tesztelésre kapott példákra. Erre volt ugye egy kis sebesség/hatékonyság verseny (amin természetesen nem indultam, mert deklaratívan nem sikerült megfogalmaznom a programocskámat
), amely példáira már akár percekre, sőt órákra romlott - volna - a teljesítménye (nem vártam ki az összes megoldás lefutását, gondolhatod
), tanárbácsi proggija meg mit csinált?
1 másodperc alatt...
Azért nem semmi.
Amúgy később hivatkoznak rá, csak most éppen nem ugrik be, hogy hol. De a Prolog amúgy tetszett, később az SML is megyegetett (pótZH-ztam miatt), és a vizsgán minden nagyon jól jött ki, vagy 2 pontot vesztettem össz-vissz, így HF nélkül is sikerült a négyest megszerezni.
Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest