- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- Akciókamerák
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Dell notebook topic
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
Aktív témák
-
BatemanX
tag
Na a lövészet. Először arra akartam menni, de betelt, így úszás lett belőle. 2. félévben pár haverommal lementünk K pincébe, megkerestük az illetékest és közöltük, hogy mi mostantól lövészkedni szeretnénk. (Mivel akkoriban a lövészetet nem lehetett csak úgy NEPTUNból felvenni).
Kb. úgy nézett ránk az illető, mintha az asztalára szartunk volna és elővezette, hogy honnan vettük mi, hogy a lövészetet csak úgy 2. félévtől is leeht csinálni. Azt vagy az elejétől csinálja valaki vagy soha.
Szóval el lettünk küldve a picsába. -
_az
senior tag
háhááá idén lövész leszek!!! sikerült felvennem!!!!
persze itthonrül ne mment, úgyhogy be kellett mennem... de akkoris kövész leszek! feltéve, hogy túlélem a vizsgákat -
Drizzt
nagyúr
S valaki nem tudja, hogy fizikából mely alkalmakkor lehet gyakiv-zni Orosznál? Mert legutóbb amikor a neptunt el tudtam érni, akkor nem volt sehová írva, hogy gyakiv, meg merre lehetne megtudni a pótzh eredményeket? És Közg2-ből ugyanezek?
Most én vagy szerdáig Nyíregyen leszek, így aki tud segíteni ezekben, kérem tegye meg. -
bdav
őstag
na felvettem minden alapképzéses tárgyat. asszem most alvás...
-
Drizzt
nagyúr
Ó, a rák egye meg...
A neptun csak explorerből megy?
Mi ez a szar?
Na mind1, valaki nem tudja, hogy mely vizsgaalkalmakon lehet gyakivzni fizika 2-ből, illetve közg 2-ből? Orosz, illetve Türei....
Előre is thx... -
bdav
őstag
válasz
zoley[HUN] #3287 üzenetére
az hagyján h. 0:00 kor de még most se enged fel. előzetes tárgyfelvétel rulez
-
zoley[HUN]
tag
miert akkor omlik ossze a k#rva neptun amikor kene? miert nem lehet idore befejezni a rendszer optimalizalasat? miert nem lehet ideiglenesen novelni a teljesitmenyt? es miert kell mindeninek 0:00kor csatlakozni akarnia
[Szerkesztve] -
mr.geeZ
aktív tag
Az infó listára gondoltál? :Bővebben: link
-
Drizzt
nagyúr
Valaki meg tudná nézni valahol, hogy Tóth Gézánál mikor lehet megtekinteni a pótzh-kat? 25 pont lett, tehát bukta. Pedig az első két feladatom hibátlanlett.
Elegem van. -
F-ECT$
titán
válasz
concret_hp #3281 üzenetére
Még az is lehet, ha nem tudom megvédeni
Egyébként egy kis csúszás belefér, mivel jún 14-től van védés, tehát még így is lesz 2 hete a bírálónak elbírálni -
F-ECT$
titán
válasz
concret_hp #3279 üzenetére
Én a diplomámmal fogok ennyit késni
-
concret_hp
addikt
sikerült leadnom a progházimat
mindössze 10 nappal azután amikor elvileg a határidő lett volna
és 5öst kaptam rá
és örülök magamnak
-
LOTR
addikt
Nekem sajnos meg kell cáfolnom bdav állítását, mert én többet vártam, egy ilyen filmnél nagyobbak a követelmények, 4-5-6. rész a legjob, az újak egészen mások.
A Sith-ek bosszúja -ban az első óra néhány perc kivételével majdhogynem átlagosnak mondható, aztán beindulnak az események, az utolsó fél-háromnegyed óra nagyon jó, de én akkor is azt mondom, hogy ez kevés.
Ha vki olvasott a filmmel kapcsolatban nyiltakozatokat, akkor tudhatja, hogy George Lucas sem nyilatkozott annyira nagyon jó hangvételben a filmről, sztem nem véletlen.
Attól függetlenül jó kis film. -
concret_hp
addikt
nah kezd bead6ó állapotba kerülni a progházim
végülis alig 10 napja kellett volna leadni -
F-ECT$
titán
válasz
concret_hp #3274 üzenetére
Nekem a 4-5-6 annó nagyon tetszett, de ezek az újak nekem sem jöttek be. Talán a 3. rész...
-
concret_hp
addikt
eheh én nem annyira csipázom a starwarst...
a látványvilága az nagyon ottvan az új részeknek de számomra nem mond semmit... olyan semmiről se szóló filmek számomra (lehet h csak nemtom átlátni a zorit vagy nemtom)
lehet nyugodtan megkövezni -
LOTR
addikt
válasz
concret_hp #3268 üzenetére
Star Wars 3 teeeeee.....
-
ody42
senior tag
válasz
concret_hp #3197 üzenetére
néhány, ami így hirtelen eszembe jutott:
Opre vizsga tavaly : 218-ból asszem 17v. 18 ment át
Kódelm kereszt idén : http://neural.hit.bme.hu/kodelmelet/ szerintem ez is 10% alatt van
evt tanszéken az összes eredményt érdemes szemezgetni, azok között is vannak kirívóak...
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
Ez a GigaLOL:
A levlistára nyomta fel egy srác...
Bővebben: link
Holnapi bsz pótzh...
Olvassátok el a kérdéseket... -
Drizzt
nagyúr
A pótzht meg mi szívtuk be.
Beültünk 3-man egymás mellé Türeinél első sorban, kb. 1 méteren belülre mind3man..
De így is reménytelen volt a helyzetünk, pedig végig beszéltünk, de senki nem tudott semmit, meg a haver elvesztette a puskáját...
Amúgy nem hinném, hogy nehéz lett volna, de bele se néztem az anyagba... -
LOTR
addikt
de szívás volt ez a makro elővizsga
örülök ha meglesz -
Drizzt
nagyúr
Rájöttem, hogy fizikából lenne esélyem aláírásra, mert ma reggel egész jól át tudtam futni, meg ''megérteni'' fizikából az első zh-t, de azért az aláírás szvsz nem lesz meg.
Sebaj, legalább hamarabb nyár lesz, kezdhetek unatkozni. -
F-ECT$
titán
válasz
concret_hp #3255 üzenetére
3 félévhez még anyit, hogy nekem nem volt időm a 2. félév végén szigorlatozni, szóval szeptemberben voltam. Érdemes minél előbb megcsinálni, mert ezután minden félév után lesz egy újabb szigorlat lehetőség, és a bsznek nem árt 2 félévet hagyni
-
F-ECT$
titán
válasz
concret_hp #3253 üzenetére
Jó, de a 3. félévről már elég sokszor volt szó
Egyébként meg honnan vagy olyan biztos benne, hogy eljutsz a 4-5-6. félévig? -
F-ECT$
titán
válasz
concret_hp #3246 üzenetére
Még hányszor jön elő ez a 3. félév téma?
Egyébként pont azért is nehéz ez a félév, mert nincs gyakorlat, és zh is sokkal kevesebb van, mint az előző félévekben. (Mondjuk nekünk még Szarból sem volt, de abból mintha már lenne.) -
Zsu_
senior tag
válasz
concret_hp #3246 üzenetére
3. félévben csak fonyból van gyakorlat, meg persze java-labor.
Fony: én Ludányihoz jártam, rendes, aránylag jól tanít...
Java: igazából mindegy kihez jársz, úgyis magadtól kell megtanulni, a kéthetenkénti labor kevés lesz... -
concret_hp
addikt
-
Drizzt
nagyúr
3-mas lett a bsz-pót. Ez igen, ennek nagyon örülök.
Bár így ha sikerül a következő pót is, akkor már 4 vizsgám lesz... Szörnyű. -
Drizzt
nagyúr
Ehh, na, 3-mas lett a prog. Nem vagyok túl boldog tőle...
Na mind1, jobb jegyem úgyse valószínű, hogy lesz. Legalább már van 5 kreditem. -
LOTR
addikt
nekem meg csak annyi, hogyha tudom, hogy nem muszáj felkelnem, akkor még a telefonra sem ébredek fel(pl: mai análgyak
), viszont ha tudom, hogy mennem kell pl zh-ra, akkor magamtól is felébredek segédeszköz nélkül
azt meg, hogy 2 kor fekszek le és 7 kor kell kelni, azt lehet bírni néhány hétig, majd hétvégén kipiheni magát az ember -
F-ECT$
titán
Ha mindenre bejársz, akkor jóhogy rendezett az életed
Másrészt ez az összefolyás tényleg létezik. Talán azért van, mert az első 4-5 hét után mindig van valami zh, házi és így szinte mindig kell valami miatt izgulni, esetleg tanulni ráA vizsgaidőszakra ez hatványozottan igaz.
Én 6 évig jártam gimibe (igen, 2x buktam), de az egyetem 5 éve max fele olyan hosszúnak tűnt...
-
Drizzt
nagyúr
Hát, én meg gyakorlatilag teljesen egyedül élek kb. fél éve, magamat a tanulásra nagyon nehezen bírom rávenni, de a mosogatásra, meg a takarításra is. Reggel a 8-kor kezdődő előadásokig nem igazán tudok felkelni soha. Meg az még a nagy baj, hogy nem igazán bírok lefeküdni 1 óra előtt, meg el se alszom rögtön. Kedden meg jó, hogy 6.50-kor kelek, s 19 után indulok haza... Nagyon tudok neki örülni. Szerintem emiatt úszott el a zh-im nagy része. Azon, hogy én hülye, bénán vettem fel a szglabot a neptunon...
-
bdav
őstag
válasz
concret_hp #3229 üzenetére
hát ez nekem nem ennyire durva, sőt tkp most sokkal rendszeresebb egyegy napom mint régen volt (pláne nyáriszünetben) tekintve h. a lehető legtöbb órára bejárok. viszont a napok-hetek-hónapok teljesen összefolynak és ez nagyon ijesztő nekem
-
F-ECT$
titán
válasz
Velem is volt ilyen, főleg az után, hogy elkezdtem nem bejárni előadásokra, vagy vizsgaidőszakban. Ha nagyon elcsúszik egy nap, pl 16:00-kor kelsz, akkor aznap már nem érdemes lefeküdni, hanem csak másnap 21-22 felé, és 10-11 óra alvás után visszazökken minden a rendes kerékvágásba, hogy aztán ismét elcsúszhasson
-
tonyo2
tag
válasz
Persze, ez az egyetem (koli) velejárója...
-
concret_hp
addikt
hm... mióta 1etemre járok egyre jobban esik szét az életciklusom. összevissza alszom-vagyok ébren, a reggel délelőtt dél délután este éjjel hajnal fogalmak kezdik értelmüket veszteni... másnál is megfigyelhető ez a jelenség? (lehet h az is sokat segít h kóterba' lakom...)
lehet hogy ha normálisan aludnék az egyetem is jobban menne?
vélemények, tapasztalatok? -
F-ECT$
titán
Ma megrendeltem az egyetemi aranygyűrűt. 28000 Ft volt
-
mr.geeZ
aktív tag
válasz
concret_hp #3219 üzenetére
Nézd, mire válaszolt Bővebben: link
[Szerkesztve] -
mr.geeZ
aktív tag
Megjegyzem most kaptam Távközlő Hálózatok c. tárgyból 39,5 pontot a 100ból, és nem vagyok ezzel egyedül. Tudni kell, hogy 40től megy valaki át. Ha ez nem eszelős szívatás a tanszéktől, akkor semmi (holnap este6kor kell bemenni megtekintésre: biztos nem szeretnek egyedül lenni, vagy szeretnek verekedni, ki érti őket...
)
Jah, kis statisztika: az átlag 1.74, 316-ból 202 elégtelen.
[Szerkesztve] -
concret_hp
addikt
progházim még mindig nem áll sehogy....
progzh... örülök ha meglesz.
az élet szép. -
Drizzt
nagyúr
Nah, végre egy kis öröm: szglab 2-ből is 5 vagyok. Végre 3 kredit. Már csak kettő kell, hogy ne b*sszanak ki évvégén. Remélem csütörtöki teljesítményemmel rá is szolgálok majd.
Amúgy megtudtam, hogy a gyakvezéremnek se lett túl jó a 2. féléve anno...
Ez egy picit megnyugtat. -
shteer
titán
bme-sek, mit szólnátok egy BME vs Közgáz meccshez a Csáó Darvinban?
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
2. zh: 26 pont. A ******* ***** **** **** *** ** ** *** **** *** ** ** ** *!
Nem érdekel, kimagyarázok 32 pontot, ha addig élek is. -
Drizzt
nagyúr
Basszus, mikor lesz életemben először az az alkalom, hogy egy nyamvadt folyamos feladatot meg tudok csinálni rendesen?!?
Amúgy a pótzh szintén erősen úgy volt összerakva, hogy az istennek se legyen ideje mindent megoldani..., vagy akár csak elolvasni...
Remélem, azért meglesz 32, de tartok tőle, hogy nem.
Az a fura, hogy úgy érzem, hogy vizsgázni le tudnék bhelőle majdhogynem...
[Szerkesztve] -
F-ECT$
titán
válasz
concret_hp #3203 üzenetére
Nem baj. A szigorlat még szivatósabb lesz
-
concret_hp
addikt
egyéni véleményem szerint Szeszler alkalmatlan arra h tanítson, így aztán nem csoda....
és mondjuk a zh is elég szivatós volt. uccsó 2 feladat mindenképp + ahol csoportot kellett vizsgálni, az se volt olyan 1szerű...
mondjuk előző zh is elég szivatós volt sztem a tavajihoz, tavajelőttihez képest -
Elrood
őstag
Oh, bsz2 2.zh. Elsőre átmentem
Pedig úgy mentem oda, hogy semmit nem tudok, de szerencsém volt. 4feladatot adtam be.
(Nem most irtam, hanem 1 évvel ezelőtt.)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged