Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geri12345
tag
válasz
FehérHolló #14978 üzenetére
Ez így van, de nem hiszem, hogy ezek a politikusok hallgattak Rendszermodellezést, Adatbázisokat vagy Szoftvertechnológiát.
Egyébként a corvinusos ismerősömtől azt hallottam az alapítványi fenntartás óta javult valamit a színvonal, meg magasabbak az ösztöndíjak és az oktatói fizetések is.
Bár azért vannak fenntartásaim ezekkel az alapítványokkal kapcsolatban. Például, ahol mostanában bejelentették a kuratórium tagokat, ott látszik, hogy politikusokat neveztek ki meghatározatlan időre. Ha jól értem, alapítói jogokkal vissza lehet őket hívni, új tagokat lehet kinevezni, de az alapítói jogokat is át fogja adni az állam a kuratóriumnak. De a Ptk 3:394. § alapján az alapítvány egy szerve nem gyakorolhatja ezeket a jogokat saját tagjaival kapcsolatos ügyekben. Szóval akkor majd a nyilvántartó bíróság hívhatja vissza őket?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest