- Plazma TV topic
- Videós, mozgóképes topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- RAM topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Pánik a memóriapiacon
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kleinmodi
tag
én is a gdf-en nyomom mellesleg és tényleg nem 1szerü elvégezni!
csak sajna az emberekben benne maradt ez: ''olvastam 1 álláshirdetéseket ahol ezt irták informatikust keresünk Gdfesek kiméljenek!''
és mindenki ezzel jön de ha rákérdezek hol olvastad arra még soha nem kaptam választ!
NO COMMENT!
mellesleg az iskola nem tul idös és ez az 1 parája van de szerintem idövel elég szinvonalassá válhat a magyar felsöoktatásban!
a Pázmyányos dimplomákat sem fogadták el az elején..........
-
Kleinmodi
tag
sajna ugyenebben a cipöben járok én is márminthogy elvették a kedvem az egész sulitól!
beiratkozás elött füt-fát iértek ilyen gyakorlat olyan cégek stbstb....mostmeg ha esetleg fel merem tenni a kérdést hogy ezzel meg azzal mi van akkor ugy néznek rám mintha csont hülye lennék és az egészet én találtam volna ki és ők soha nem mondtak ilyet!
dehát akkor mosat mit csináljon az ember?
ha nem tudsz gyakorlatot szerezni nem vesznek fel sehova.......
viszont friss diplomával meg kijösz és a ''+roszab'' munkahelyekre ahová nem kell esetleg gyakorlat nem vezsnek fel mondván hogy a diplomásnak többet kell fizetni!!!
akkor most mivan?
-
Kleinmodi
tag
teljesen igazad van én is igy látom!
mert ha már olyan állás ahol IT területen diplomát kérnek min. 80.-100,000 Huffal több a fizu mint nélküle!
csak van 1 qrva nagy probléma kijösz friss diplomásként tökmindegy honnan(jo azért annyira nem) és elkezdesz állást keresni és mindehol ottfigyel az -25 évig terjedő gyakorlat és az honnan?
én qrvára szivesen elmennék dolgozni suli mellett valahova ahol még az sem zavarna ha filléreket keresnék csak láthatnék tanulhatnék és tapasztalhatnék élöben!
Mert az oké zhogy suliban megtanulod beléd verik stbstb de az még qrvára kevés!
HA valaki tud ilyesmit vayg van vmi 5lete szivesen fogadom!
Köszönöm.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Plazma TV topic
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Interactive Brokers társalgó
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G Dual Sim 256GB Mint az ÚJ! (Gyári garanciával, Patika állapot)
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- 2n voiceblue next GSM VoIP router
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 7 265K +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4366
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Apple Watch Series 10 46mm GPS+Cellular Titanium, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest