Hirdetés
- Autós kamerák
- Mini PC
- Senki sem töröl ennél jobban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Őszintén szólva én azt várom, hogy legyen egy A4 print méretű tablet végre, hogy nagyítgatás, meg mókolás nélkül lehessen úgy olvasni rajta emagazinokat, mint anno a print formátumot."
Van.
A 14" nagyjából az A4 papír méretének felel meg.
Például
FASTWD Tablet 14 Zoll, 2024 Tablet Android 14Izgalmasabb lenne egy HP Chromebook x360, 14" Touchscreen, Intel Celeron N4120, 4 GB DDR4 RAM, 64 GB eMMC
Csak már öregecske modell. Alacsony a kijelző felbontása is.
Viszont a billentyűzet teljesen hátra hajható. -
Ezert irtam kozeptavot. Nagyon meglepne, ha 10 ev mulva nem lenne olyan telefon, amit 10-12"-ra ki lehet nyitni, mint mondjuk most a tri-foldot, halando szamara ertelmezheto aron, godrok meg stb hatranyok nelkul. 10 ev a tech iparban baromi sok ido.
Emlekezteto, hogy lassuk az idosikokat: 20 eve a moto RAZR volt a legnepszerubb telefon. 10 eve a htc one m8 volt (szerintem) a csucs. Ma a tri-fold, vagy ha (nyugati) atlag szamara is elerheto telefon, akkor meg valamelyik fold, valszeg a Honor magic V3. A V3 becsukva vekonyabb, mint az m8 volt.
10 ev baromi sok ido a tech iparban.
Új hozzászólás Aktív témák
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- Panasonic Toughbook CF-20 - MK2 - I5-7Y57 - Billentyűzettel - Több darab
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Silvercrest Rajztábla
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest