Új hozzászólás Aktív témák
-
"Őszintén szólva én azt várom, hogy legyen egy A4 print méretű tablet végre, hogy nagyítgatás, meg mókolás nélkül lehessen úgy olvasni rajta emagazinokat, mint anno a print formátumot."
Van.
A 14" nagyjából az A4 papír méretének felel meg.
Például
FASTWD Tablet 14 Zoll, 2024 Tablet Android 14Izgalmasabb lenne egy HP Chromebook x360, 14" Touchscreen, Intel Celeron N4120, 4 GB DDR4 RAM, 64 GB eMMC
Csak már öregecske modell. Alacsony a kijelző felbontása is.
Viszont a billentyűzet teljesen hátra hajható. -
-
válasz
Hopkins95 #22 üzenetére
"Elárulom, hogy ahogy helyére pattintottam az új kijelzőt a Xiaomi tabletbe, azon nyomban megrepedt az üveg rajta a gomb mellett, mint a ropi. Pedig haverral csináltam, aki anno a Nokiában dolgozott, s így is törött a cucc rajta. "
Ez nem érv.
A kijelző cseréhez szükséges némi gyakorlat. Az iPad kijelző csere is katasztrófával végződhetett volna. Szakszerű csere esetén nincs kijelző repesztés. -
-
A cikkből származó sugallat.:
"Az Android Headlines exkluzív riportja szerint ugyanakkor a keresőóriás törölte a Pixel Tablet 3 fejlesztését..."
-
Úgy tűnik, nem lesz második és harmadik sem.
Én az elején gondolkodtam a vásárláson. De.
Egyrészt drágának tartottam, másrészt van Androidos táblagépem. Szoktam használni, leginkább tartalom fogyasztásra.
Lemondtam róla.
A figyelmem egyre inkább a Chromebook felé terelődik. Kényelmesebb a használata és van belőle táblagép formára átcsukható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest