Új hozzászólás Aktív témák
-
ttt1
őstag
válasz
Hieronymus #32 üzenetére
Van én évek óta használom a surface 7 pro (i3-1137g7) érintős számítógép tablet combot és teljesen jó. Akkor volt 280 az ára szerintem a csúcs tabletek is annyiba kerültek.
-
válasz
Hieronymus #30 üzenetére
Akkor rosszul írtam, elvittem hozzá, én csavaroztam ki rajta a csavarokat, de a kijelzőt ő pattintotta a helyére. Óvatosan dolgozott pedig, a már bennelévő kijelzőt is egyben kiszedte, ennek ellenére az új 37 Eurós DIXSG Shenzhen JASTROL által forgalmazott Alis kijelzőnek nyomban megrepedt a széle, alig a helyére pattintotta.
-
válasz
Hieronymus #25 üzenetére
Képzeld, az iPad kijelzőjét gond nélkül kicseréltük. Ja meg előtte egy 2020-as M1-es Macbookon is gond nélkül hajtottuk végre a kijelzőcserét. Meg haver már rengeteg telefonon cserélt kijelzőt, nem most kezdte.
Amúgy biztosra vettem, hogy itt is megérkeznek a mindent is jobban tudó szakik , de magasról leszarom...
Hogy illusztráljam a dolgot, a megjelölt résznél repedt meg a kijelző, amint a helyére pattintottuk(nem, az nem a védőüvegen van)
A szakszerű csere itt nem volt lehetséges, ha az alkatrész piskótából van. Én itt megosztom a személyes a tapasztalatom, s másnak is azt ajánlom, kétszer gondolja meg, mielőtt olcsó kínai tabletet vesz.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Hieronymus #17 üzenetére
Majd olvasd át újból az egészet, az összes HSZ-t, és majd egyszer talán leesik, hogy mi az amiről igazán beszélünk..., talán!
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Hieronymus #14 üzenetére
De ezt sugallja az a rész, hogy második nélkül lehet harmadik... és ez nem igazán Porsche belső nevezéktan, vagy USAF tesztgép-prototipus....
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ iPad (A16) 2025 + Prémium SPIGEN tok + ESR mágneses Digital Pencil
- iPad 9gen 256GB WIFI+CELLULAR tokkal, töltővel
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
- iPad Air M3 13" 128GB Wifi Hibátlan/2028.09.13.Gar./Akku 100%/p4493
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Garmin Heart Rate Monitor HRM-Tri eladó (2db is van)
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest