Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
"10 ev baromi sok ido a tech iparban."
Az IT-ban pont az érveléseddel párhuzamosan 10 év nem középtáv, hanem inkább távoli jövő. 20 éve azt hallgattam, hogy az AMD halott. 10 éve azt hallgattam, hogy az asztali PC halott, csak a notebook. 5 éve azt hallgattam, hogy a tablet piac halott. Érdekes módon létezik mindegyik. Szerintem ha a telefonok mérete nő, a tabletek is tovább fognak. Őszintén szólva én azt várom, hogy legyen egy A4 print méretű tablet végre, hogy nagyítgatás, meg mókolás nélkül lehessen úgy olvasni rajta emagazinokat, mint anno a print formátumot. Az külön öröm, ha ehhez nem lesz nehezebb 1 kilónál. Remélem, 10 év múlva elérjük ezt is.
@Alaaf Pi: OnePlus Pad 2?
-
Minden hozzáállás kérdése.
Gondolom, hogy nem éltél a Kádár rendszerben, így nem biztos, hogy érted ezt az akkoriban feladott hirdetést: "Összecsukható esernyőmet kinyithatóra cserélném."
Szóval szerinted a tablet piac fog meghalni, mert mindenki olyan telefont fog venni, ami tabletté nyitható szét.
Viszont vannak olyanok, akik meg azt mondják, hogy a telefon piac fog meghalni, mert mindenki olyan tabletet fog venni, ami telefonná hajtható össze
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- iPad 9th cellular 64 GB space gray, akku 85% - "láthatatlan" karc a kijelzőn
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman Z1 NEO ADATA 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / GTX 1660TI / 16GB / 128GB SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest