- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- SSD kibeszélő
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Bluetooth hangszórók
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
"10 ev baromi sok ido a tech iparban."
Az IT-ban pont az érveléseddel párhuzamosan 10 év nem középtáv, hanem inkább távoli jövő. 20 éve azt hallgattam, hogy az AMD halott. 10 éve azt hallgattam, hogy az asztali PC halott, csak a notebook. 5 éve azt hallgattam, hogy a tablet piac halott. Érdekes módon létezik mindegyik. Szerintem ha a telefonok mérete nő, a tabletek is tovább fognak. Őszintén szólva én azt várom, hogy legyen egy A4 print méretű tablet végre, hogy nagyítgatás, meg mókolás nélkül lehessen úgy olvasni rajta emagazinokat, mint anno a print formátumot. Az külön öröm, ha ehhez nem lesz nehezebb 1 kilónál. Remélem, 10 év múlva elérjük ezt is.
@Alaaf Pi: OnePlus Pad 2?
-
Minden hozzáállás kérdése.
Gondolom, hogy nem éltél a Kádár rendszerben, így nem biztos, hogy érted ezt az akkoriban feladott hirdetést: "Összecsukható esernyőmet kinyithatóra cserélném."
Szóval szerinted a tablet piac fog meghalni, mert mindenki olyan telefont fog venni, ami tabletté nyitható szét.
Viszont vannak olyanok, akik meg azt mondják, hogy a telefon piac fog meghalni, mert mindenki olyan tabletet fog venni, ami telefonná hajtható össze
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Futás, futópályák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- SSD kibeszélő
- Elektromos cigaretta 🔞
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Bluetooth hangszórók
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G 128GB Mystic Silver
- iPad 9 64GB wifi + cellular. dobozos, hibátlan.
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest