Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Teljesen halott kategoria, aminek raadasul jovoje sincs mar kozeptavon (~10 ev) se."
Ez azért elég szűklátókörű komment volt, már ne is haragudj!
Igenis van az android tableteknek piaca, még ha szűk is. Most vettem egy Oneplus Pad-et, de eddig is volt a családban tablet, több is. Mivel jelennek meg új tabletek, sőt, idén több jelent meg szerintem, mint tavaly, azt mutatja, hogy van ezekre a cuccokra fizetőképes igény. A gyártók sem hülyék. Ráadásul, én például egyszerűen hányok az iPad OS-től, plusz azok az appok, amelyeket megvettem androidra, így használhatók jórészt tableten is. Az, hogy az Android szegmens inkább a középkategóriára és az abszolút belépőszintre lő a prémium árazású modellek piaca helyett, egy sajátosság, többnyire telefonban is ez a réteg megy. De az Apple is kínál olcsóbb tabletet, gyaníthatóan ott sem a félmillás példányok fogynak a legjobban, hanem a Minik.
A Google tabletekért mondjuk nem kár, bár a Google Home rendszerbe nagyon szépen tudták volna integrálni őket (az állvány egy tuti ötlet!) , már ha nem lenne az egész egy foshuzat. Két Nest Hubbal, chromecast audiókkal és tévékkel megpakolva is agyf@szt kapok néha az egésztől, pláne a magyar nyelv asszisztensen belüli támogatásának hiányától.
"Droid oldalon meg jonnek szepen lassan a mindenfele nyitogathato/hajtogathato/tekergetheto telefonok'
Mert 12-es, 14-es méretre nyitható telefon nem igazán lesz a közeljövőben. Pláne nem annyiért, amennyiért ma egy 12-es tabletet veszel. Ezek kiegészítő eszközök, és attól, hogy Neked haszontalanok, másnak még lehetnek hasznosak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Vicces képek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos autók - motorok
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Air M2 13" - 6. generáció - Cellular - 128GB - Csillagfény - Apple Garancia 20
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 128GB WIFI+Cellular, Szép Állapot, üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 12/512GB 5G hibátlan új
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest