Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Teljesen halott kategoria, aminek raadasul jovoje sincs mar kozeptavon (~10 ev) se."
Ez azért elég szűklátókörű komment volt, már ne is haragudj!
Igenis van az android tableteknek piaca, még ha szűk is. Most vettem egy Oneplus Pad-et, de eddig is volt a családban tablet, több is. Mivel jelennek meg új tabletek, sőt, idén több jelent meg szerintem, mint tavaly, azt mutatja, hogy van ezekre a cuccokra fizetőképes igény. A gyártók sem hülyék. Ráadásul, én például egyszerűen hányok az iPad OS-től, plusz azok az appok, amelyeket megvettem androidra, így használhatók jórészt tableten is. Az, hogy az Android szegmens inkább a középkategóriára és az abszolút belépőszintre lő a prémium árazású modellek piaca helyett, egy sajátosság, többnyire telefonban is ez a réteg megy. De az Apple is kínál olcsóbb tabletet, gyaníthatóan ott sem a félmillás példányok fogynak a legjobban, hanem a Minik.
A Google tabletekért mondjuk nem kár, bár a Google Home rendszerbe nagyon szépen tudták volna integrálni őket (az állvány egy tuti ötlet!) , már ha nem lenne az egész egy foshuzat. Két Nest Hubbal, chromecast audiókkal és tévékkel megpakolva is agyf@szt kapok néha az egésztől, pláne a magyar nyelv asszisztensen belüli támogatásának hiányától.
"Droid oldalon meg jonnek szepen lassan a mindenfele nyitogathato/hajtogathato/tekergetheto telefonok'
Mert 12-es, 14-es méretre nyitható telefon nem igazán lesz a közeljövőben. Pláne nem annyiért, amennyiért ma egy 12-es tabletet veszel. Ezek kiegészítő eszközök, és attól, hogy Neked haszontalanok, másnak még lehetnek hasznosak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- Samsung Galaxy S7 Plus 6/128GB Megkímét,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest