Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Teljesen halott kategoria, aminek raadasul jovoje sincs mar kozeptavon (~10 ev) se."
Ez azért elég szűklátókörű komment volt, már ne is haragudj!
Igenis van az android tableteknek piaca, még ha szűk is. Most vettem egy Oneplus Pad-et, de eddig is volt a családban tablet, több is. Mivel jelennek meg új tabletek, sőt, idén több jelent meg szerintem, mint tavaly, azt mutatja, hogy van ezekre a cuccokra fizetőképes igény. A gyártók sem hülyék. Ráadásul, én például egyszerűen hányok az iPad OS-től, plusz azok az appok, amelyeket megvettem androidra, így használhatók jórészt tableten is. Az, hogy az Android szegmens inkább a középkategóriára és az abszolút belépőszintre lő a prémium árazású modellek piaca helyett, egy sajátosság, többnyire telefonban is ez a réteg megy. De az Apple is kínál olcsóbb tabletet, gyaníthatóan ott sem a félmillás példányok fogynak a legjobban, hanem a Minik.A Google tabletekért mondjuk nem kár, bár a Google Home rendszerbe nagyon szépen tudták volna integrálni őket (az állvány egy tuti ötlet!) , már ha nem lenne az egész egy foshuzat. Két Nest Hubbal, chromecast audiókkal és tévékkel megpakolva is agyf@szt kapok néha az egésztől, pláne a magyar nyelv asszisztensen belüli támogatásának hiányától.
"Droid oldalon meg jonnek szepen lassan a mindenfele nyitogathato/hajtogathato/tekergetheto telefonok'
Mert 12-es, 14-es méretre nyitható telefon nem igazán lesz a közeljövőben. Pláne nem annyiért, amennyiért ma egy 12-es tabletet veszel. Ezek kiegészítő eszközök, és attól, hogy Neked haszontalanok, másnak még lehetnek hasznosak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- iPad Mini 6 Fekete 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4557
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Igenis van az android tableteknek piaca, még ha szűk is. Most vettem egy Oneplus Pad-et, de eddig is volt a családban tablet, több is. Mivel jelennek meg új tabletek, sőt, idén több jelent meg szerintem, mint tavaly, azt mutatja, hogy van ezekre a cuccokra fizetőképes igény. A gyártók sem hülyék. Ráadásul, én például egyszerűen hányok az iPad OS-től, plusz azok az appok, amelyeket megvettem androidra, így használhatók jórészt tableten is. Az, hogy az Android szegmens inkább a középkategóriára és az abszolút belépőszintre lő a prémium árazású modellek piaca helyett, egy sajátosság, többnyire telefonban is ez a réteg megy. De az Apple is kínál olcsóbb tabletet, gyaníthatóan ott sem a félmillás példányok fogynak a legjobban, hanem a Minik.