Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- iPad topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ok, nem 12, csak 10", de ott a Huawei mate xt (tri-fold).
Ok, egyelőre több szegénynek a hátránya, mint az előnye: drága, kb elérhetetlen, nagyon sérülékeny, kínai belpiacos cucc, rohadt nehéz és drága gyártani, stb.
De első fecske, az mindig ilyen. És az eddigiek alapján úgy néz ki, hogy így is hatalmas igény van rá, jelenleg vagy egy év a várólista a cuccra, ha valaki nem akar scalper zsebeket tömködni.
De...
Pletykák szerint jövőre jön a Samsung hasonló cucca.
Tippre 3 év múlva minden komolyabb szereplőnek lesz ilyenje.
5 év múlva már lesznek elérhető árú darabok (bontatlan, tavalyi példányok), mint most a foldoknál.Nagyon meglepne, ha nem jönne be ez a fenti jóslás.
6-7 év múlva már teljesen kiforrott dizájnok lesznek, addigra valszeg nem csak az abszolút felső árkategóriában.Ezért mondom, hogy a tabletnek szerintem nincs jövője. Mert ki fogja váltani a rugalmasabb telefon.
És akkor a "görgethető" telefonokról még nem is beszéltünk. Szerintem abból is megjönnek az első fecskék pár év múlva, ott meg a határ aztán tényleg a csillagos ég. Meglátjuk. Számomra a lényeg, hogy végre újra kezd izgalmas lenni a telefonos piac, van innováció.
-
Ezert irtam kozeptavot. Nagyon meglepne, ha 10 ev mulva nem lenne olyan telefon, amit 10-12"-ra ki lehet nyitni, mint mondjuk most a tri-foldot, halando szamara ertelmezheto aron, godrok meg stb hatranyok nelkul. 10 ev a tech iparban baromi sok ido.
Emlekezteto, hogy lassuk az idosikokat: 20 eve a moto RAZR volt a legnepszerubb telefon. 10 eve a htc one m8 volt (szerintem) a csucs. Ma a tri-fold, vagy ha (nyugati) atlag szamara is elerheto telefon, akkor meg valamelyik fold, valszeg a Honor magic V3. A V3 becsukva vekonyabb, mint az m8 volt.
10 ev baromi sok ido a tech iparban. -
A redmi az kb annyira felso kategoria, mint a vonatos wc-ben a budipapir. Ha neked jo es hasznalod, akkor hasznald egeszseggel, de en szandekosan nem a 100khuf-os cuccokrol beszeltem, mert az egy nagyon mas kavehaz. Ott nincs is alternativa, szoval nyilvan azt fogod venni, ha kell a tablet funkcionalitas.
-
Oszinten szolva engem csak az lepett meg, hogy egyaltalan megprobaltak. Minek?
Teljesen halott kategoria, aminek raadasul jovoje sincs mar kozeptavon (~10 ev) se.Akinek meg kell a tablet, ott az iPad, ami teljesen leuralta a piacot, a mellett labdaba rugni kb eselytelen.
Droid oldalon meg jonnek szepen lassan a mindenfele nyitogathato/hajtogathato/tekergetheto telefonok, amik mellett mi a francnak venne valaki egy kulon tabletet, plane a felso kategoriaban, ahol egy (azonos kategoriaju) telefon+tablet arabol siman kijon egy valamilyen fold, es akkor nem ket eszkozzel kell smirgli-maszturbalni, hanem ha kell kinyitod, ha nem kell, akkor meg nem es kesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Képregény topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- iPad 7 32GB Wifi Megkímélt/1 hónap gar./Akku 83%/p4562
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest