Hirdetés
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
Új hozzászólás Aktív témák
-
PredatorNo1
aktív tag
válasz
karaszi87
üzenetére
Hali
Nem lehet
Képminőségen csak rontani lehet. Letölthetsz 500féle fényképezőprogramot, egyik sem javítja a hitvány gyenge teljesíményű kamera felbontását az iPod touch 4g-ben.
Vagy szerinted miért esett ekkorát az ára? (nem xms, hanem a piaci, keresleti ára), igazából ezért adtam el én is, szép volt a kijelző, szép volt a gyorsasága, jó volt az aksija.
De a kamera semmirevaló volt.Nekem amire kellett volna:
Hogy egy tájképet szépen fotózzon, partyba elfogadható képet csináljon. És szöveget be tudjak vele fényképezni.Mindhárom elvárásomban elbukott:
Tájkép hagyjuk, party-ba haverjaim megkérdezték miért vettem ennyiért ilyen szart?? Nem tudtam válaszolni.

Szöveget meg annyira nem lehetett visszaolvasni a kijelzőn, mintha a Motorola V3i-mel csináltam volna.. Még jó hogy eladtam!

Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox one X konzol 1Tb
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- LG SP2 2.1 Soundbar 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Képminőségen csak rontani lehet. Letölthetsz 500féle fényképezőprogramot, egyik sem javítja a hitvány gyenge teljesíményű kamera felbontását az iPod touch 4g-ben.