Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
csdm
senior tag
válasz
AlaBOSS
üzenetére
Nálam(4G) nem iylen szép folyamatos a visszazoomolás böngészőben. Be van töltve, pl logout, és amikor visszazoomolok, akkor kicsit szaggat, meg nem látom egyből a visszanyagított részt, hanem kockás lesz, és utána tölti be. Ha sokszor megcisnálom, ugyanazon az oldalon, frissítés nélkül, akkor is ezt csinálja.
Mi a fene lehet? nem fut mellette semmi.
4.1@JB -
Csirkejozsi
tag
válasz
AlaBOSS
üzenetére
Arra pont tökéletes. Én is ezekre használom javarészt. De pont azért szeretem, mert kb nincsenek határok. Ha JB-s a készüléked, akkor bármit megtalálsz rá, amit akarsz.
Egy csomó játék és program. És én pl ezt használom GPS-nek is, és arra is tök jó. Szal nagyon szeretem.
-
Csirkejozsi
tag
válasz
AlaBOSS
üzenetére
Én hasonló cipőben jártam 3 hónapja. Pont ilyet vettem ennyiért, amit te akarsz. És nagyon megérte.
Más kérdés, hogy az újban elvileg lesz kamera, meg talán a képernyője is szebb lesz (bár nekem ezzel sincs semmi bajom). Nekem legfeljebb az erősebb hardver és akksi tenné vonzóbbá, de egyébként a 3G 32Gb elég jó választás.
Viszont ha tudsz várni, talán érdemesebb kivárni, hogy hogyan alakulnak a dolgok, és mi lesz igaz az új Touch-ról megjósoltakból.
A 3G ára emelkedni nem hinném, hogy fog. Akkor már inkább csökkenni, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Milyen routert?
- E-roller topik
- Xbox Series X|S
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

még nem lattam ilyet