Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AlaBOSS
csendes tag
Üdv!
Ipod touch vételén gondolkozom. Elsősorban egy olyan mobil eszközre lenne szükségem amivel zenét tudok halgatni, netezni (egyetemen jönne jól, teljes wlan lefedettség van ott), Skype, msn-t használni, netrádiót hallgatni, esetleg pdf, doc, ppt, xls, fileokat olvasgatni.
Eddig nokia e52-re gondoltam, de anyagminőség, internet terén (kis kijelző, nehézkes böngésző navigáció) nem igazán győzött meg. + mire veszek hozzá egy 8 gigás memóriakártyát már közelítené egy 32 gigás touch árát.
Most is van egy ipodom egy második generációs nano és imádom.
Mit gondoltok? A fent leírt igényeimet jobban kielégítené? Érdemes kicsit több pénzt rászánni és touchot vennem?
Köszi a válaszokat előre is!
-
AlaBOSS
csendes tag
Üdv!
Érdemes most új touchra beruházni? Nem Apple márkaboltba 70000 Ft-ért lehet most új 3.gen 32 gigásat venni. Úgy hallottam ősszel mutatják be az új generációt. Gondolom az újakat a márkaboltokban lehet megvenni 90000 Ft körüli áron mint a mostani touchot, de ennyi pénzt nem adnék ki érte. A 70000 Huf is már a fájdalomhatáron van. Félek ha várok vele már nem tudok venni ennyiért.
Tehát érdemes várnom a vásárlással?
-
AlaBOSS
csendes tag
válasz peugeotmate #8556 üzenetére
Értem. Köszi a gyors választ! Majd alszom rá még egyet.
-
AlaBOSS
csendes tag
válasz Csirkejozsi #8558 üzenetére
A kijelző, meg kamera nekem se téma. Zene hallgatás, net, skype, pdf, office doksik olvasgatására használnám főleg egyetemen. Erre pedig szerintem elég a jelenlegi modell is.
-
AlaBOSS
csendes tag
válasz Csirkejozsi #8562 üzenetére
Jaja sokoldalú cucc. Majd ha meglesz, szerintem járok még errefelé kérdezősködni.
[ Szerkesztve ]
-
AlaBOSS
csendes tag
Üdv! Tegnap meghozták az új 3.gen 32 gigás touchomat. Máris lenne egy kérdésem:
Miért van az, ha a géphez csatlakoztatom a touchot, minden alkalommal kiírja h. backing up ipod, és kegyetlen sokáig tart mire végig ér a csík. Nem hinném, hogy ez normális. Találkozott valaki ezzel? Van rá megoldás?
Köszi előre is!
ui.: legújabb itunes van fenn.
[ Szerkesztve ]
-
AlaBOSS
csendes tag
Üdv! Ha ipodon app store-ban a kategóriáknál be akartok menni az egyikbe, nektek is ezt írja ki: "your request could not be completed" ?
-
AlaBOSS
csendes tag
Üdv!
Következő a problémám: A számítógépemen elszállt a win és újra kellett telepítenem a rendszert. A friss windowson a friss itunesban beállítottam, hogy szinkronizálja le az appokat a touchról. El kezdett csinálni egy backupot, aztán magára hagytam. Mire visszaértem azzal fogadott, hogy azonosítsam a storeban a számítógépem. Ok, megtettem, látom szépen mennek át az appok. Végzett és észrevettem, hogy csak kb. a harmadát szinkronizálta le, és csak azok maradtak a touchon amiket átrakott, a többit letörölte. Ezeket vissza lehet valahogy rakni? Vagy egyenként újra le kell töltenem őket? Egy alkalmazást vásároltam is (GoodReader), ezzel mi a helyzet, újra meg kell vennem? :S
Kicsit hosszúra sikeredett, remélem érthető a probléma.
Más: 3.1.3-ról érdemes frissítenem 4.1-re? touch 3. gen 32GB
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest