Legfrissebb anyagok

PROHARDVER! témák
	- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Acer notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen TV-t vegyek?
Mobilarena témák

IT café témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  makimakom

üzenetére makimakom

üzenetéreElvileg ameik jatek akadozik az azert van mert nem kompatibilis 4.0-val mostis leszedtem worms hoz egy 4.0 ás updatot es egybol kiraly lett  amugy sok mindenkinek van problemaja ezzel a 4 el..:S sok mindenkinek fagy akad gyorsan merul stb.. Nekem jo splinter cell is kicsit akadosabb 4.0 an de most adtak ki 4.0 ra az updatjét.. amugy sok mindenkinek van problemaja ezzel a 4 el..:S sok mindenkinek fagy akad gyorsan merul stb.. Nekem jo splinter cell is kicsit akadosabb 4.0 an de most adtak ki 4.0 ra az updatjét..
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák

Új fizetett hirdetések
	- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
	- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

amugy sok mindenkinek van problemaja ezzel a 4 el..:S sok mindenkinek fagy akad gyorsan merul stb.. Nekem jo splinter cell is kicsit akadosabb 4.0 an de most adtak ki 4.0 ra az updatjét..
 amugy sok mindenkinek van problemaja ezzel a 4 el..:S sok mindenkinek fagy akad gyorsan merul stb.. Nekem jo splinter cell is kicsit akadosabb 4.0 an de most adtak ki 4.0 ra az updatjét..