Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
e30st
tag
válasz
Roliiii
üzenetére
higyjétek el, lesznek még jó árak itt, biztosan. Amúgy én nem hirdettem meg itt, csak leveleztem privátba egy taggal, akivel volt már két korábbi üzletem, és ezért van neki most helyzeti előnye.
De én láttam már itt olcsóbban is hirdetni touchot (igaz, egyből 10 hsz volt, hogy ment PÜ, ráadásul a tapasztalat szerint az érdeklődők száma mindig többszöröse annak, mint ahányan kiírják, hogy "ment PÜ)amúgy én most Zune-ra váltottam, mert berágtam egykét dolgon az Applere. Bár azzal se vagyok megelégedve. Hangminősége jobb mint a touché, de az akksija meg úgy minden másban jobb (najó az oled kijelző odavág). De amiért minden pénzt megadnék (feltéve ha az kevesebb mint 30000HUF) az egy új, vagy nagyon szép állapotú 5.5G Video, 80GB fehér. Az minden idők legjobban összerakott iPodja, a legtisztább hangzással, és egy bitangjó akksival. Olyat használtam 3 éven keresztül, míg pár nagyon durva esés után megadta magát a HDD

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest