Hirdetés
- QHD OLED és extrém frissítés: bemutatkozott a Sony INZONE M10S II
- Bekebelezi az Amazon az Apple műholdas partnerét
- Vége a régi Kindle-öknek? Az Amazon május 20-án beszünteti támogatásukat
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gordiann
őstag
válasz
katt777
üzenetére
Én pl. nem tartom magam hülyének/ van kialakult zenei ízlésem, ennek ellenére olyan jó zenéket szoktam megismerni így, amiről nem is hallottam még, de eszméletlen jók, így aztán utána be is szerzem.
De ezt a "ne gyűjtsenek rólam semmit, ne is tudják, hogy élek, hagyjanak békén" felfogást nagyon nem szeretem.
Google-lel se keress, mert elraktározzák rólad az információkat és felhasználhatják ellened. Meg netezz amerikai IP-n keresztül, hogy ne tudjanak lenyomozni.....meg sorolhatnám...én leszrom az ilyeneket. Ha valami jó, az jó. Ennyi.Mint mondtam, nem ajánlom neked az ipodot. Ipod akkor jó, ha Apple felfogással gondolkozol, és hagyod magad "hülyének nézni". Van ez a think different kampány, meg az apple "más gondolkodása", ami bizonyos szempontból nem igaz, de én speciel jól érzem magam benne, szóval nem érdekel a háttere/az igazság.
Bocs, hogy kicsit elmentem ilyen Apple vs. Pc/többiek irányba, de kicsit zavar már ez a "kockaság", hogy fújj apple meg ipadba nincs usb meg milyen szar....stb.
Nekem bejön az Apple gondolkodásmódja (még ha az hülyének nézés is). Aki nem szereti, az vegyen mást.
offba teszem inkább....

Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- SAPPHIRE RX 9070 XT 16GB GDDR6 PULSE GAMING - Új, 2 év gari - Eladó!
- ThinkPad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MSI MAG 321UPX QD-OLED Gamer Monitor!32"/4k/240hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- Budget Gamer - i5 7600 / RX 470 4GB / 8GB DDR4 / 512GB SSD
- LG UltraGear 39GX90SA-W OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Google-lel se keress, mert elraktározzák rólad az információkat és felhasználhatják ellened. Meg netezz amerikai IP-n keresztül, hogy ne tudjanak lenyomozni.....meg sorolhatnám...én leszrom az ilyeneket. Ha valami jó, az jó. Ennyi.