Hirdetés
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- DUNE médialejátszók topicja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPad topik
- Home server / házi szerver építése
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
icecave
üzenetére
tudom, hogy nem így értetted, pont ezért írtam, hiszen ez is egyfajta felhasználói élmény. meg aztán ha alapvetően audiolejátszásra keresek megfelelő eszközt, akkor abban domborítson elsősorban, a GUI másodlagos, vagy sokadlagos szempont. Az iPod Touch is addig tetszett, amíg neteztem, e-maileztem, időjárást nézegettem rajta, viszont zenehallgatásra nálam abszolút nem vált be, mert minden műveletet az érinőkijelzőn kellett elvégezni, ahhoz meg elő kellett túrni a zsebemből. Biztos sokan vannak, akiknek ez nem probléma, vagy megoldják valami távirányítóval, de a legegyszerűbb, legkézenfekvőbb dolog az, amikor a lejátszón ruhán keresztül is kitapintható kezelőszervek vannak. A Touch kb egy évig volt nálam, nemrég cseréltem el egy Sony x1050-re, ami tudásban (telepíthető alkalmazások híján) nyilván elmarad tőle, zenelejátszásban (hangminőség, kezelhetőség) viszont többszörösen felülmúlja.
katt777:
a winyó nem megy tönkre, ennél sokkal komolyabb fizikai hatásokkal szemben is ellenállónak kell lennie a szabvány szerint. Az ID3Tag alapú navigációt érdemes lenne közelebbről tanulmányoznod, jellemzően előadó, album, dal, stílus, zeneszerző lebontásban tudod kilistáztatni a gyűjteményed, feltéve, hogy ezek a mezők ki is vannak töltve az adott file-okban, máskülönben ömlesztve láthatsz mindent. Szerencsére sok lejátszó tudja emelett a klasszikus folder alapú rendezést, akkor látod ugyanazt a könyvtárszerkezetet, amit megszoktál mondjuk az asztali gépeden, de iPodoknál kizárólag az id3Tagekre vagy utalva. Infot viszont senki nem gyűjt rólad, legalábbis az Apple-nél, sőt, itunes nélkül is egyszerűen megoldható a zenék szinkronizálása az asztali géppel, erre számtalan mód kínálkozik. Az EQ-t viszont tényleg felejtsd el, ha számít a hangminőség, mert egy használható füldugóval (és ez alatt elég a 10-20.e Ft-os kategóriát érteni) azonnal kijönnek azok a hangzásbeli anomáliák, amiket a gyári dugó simán elfed. Ez az összes iPod rákfenéje, keress rá akárcsak ebben a topicban, hányan panaszkodtak a torzításra, amint kipróbálták az EQ-t. Ami pedig az igényességet illeti: hát én high-end erősítőkön nemigen látok equalizert
Meg nem tudom, hogy ez mennyire elméleti dolog a részedről, én elég régóta foglalkozom hordozható lejátszókkal, és csak addig voltam híve az EQ tekergetésnek, amíg a gyenge minőségű fülhallgatóim miatt erre egész egyszerűen rákényszerültem. Kívánom, hogy legyen alkalmad próbát tenni egy olyan szettel, ami téged is meggyőz, ugyanis van ilyen, csak még nem találtad meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- DUNE médialejátszók topicja
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Path of Exile 2
- Wise (ex-TransferWise)
- Battlefield 6
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Kutya topik
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Meg nem tudom, hogy ez mennyire elméleti dolog a részedről, én elég régóta foglalkozom hordozható lejátszókkal, és csak addig voltam híve az EQ tekergetésnek, amíg a gyenge minőségű fülhallgatóim miatt erre egész egyszerűen rákényszerültem. Kívánom, hogy legyen alkalmad próbát tenni egy olyan szettel, ami téged is meggyőz, ugyanis van ilyen, csak még nem találtad meg.