- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jó lenne, ha ez a monitor megtalálná az útját Európába
- VR topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Apple asztali gépek
- Plazma TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gordiann
őstag
válasz
katt777
üzenetére
EQ csak a beépítettek vannak. Elvileg megoldható a custom eq (át kell állítani egy adott gyárit, aztán valahogy szinkronizálni, de nekem nem működött...szóval nem tudom)
nem tudom hogy tartod a zenéidet, de itunes egy "külön életmód". lehet külső programokkal is rátenni zenéket, de itunes-al az igazi a dolog.
ha nincsenek rendben a zenéid ID3 metaadatai, akkor itunesba húzáskor problémáid lesznek.az ipod full használható, messze a legjobb élmény, de csak ha itunes-ban tartod a zenéidet, egyébként szenvedés tud lenni.
itunes store-ból podcastokat szoktam hallgatni, film trailereket lehet egyszerüen letölteni rá (meg mindenféléket), de igazából hangoskönyvek és filmnézés is nagyon jó rajta.De megint hangsúlyozom: akkor éri meg ipodozni, ha "ipod+itunes+itunes store+zenék elrendezése"(nálam elég sokáig tartott a százgigányi zene miatt) számomra egy új dimenziót nyitott ez az egész.
szerk: sony megoldása nem tudom miről szól, azt tudom, hogy ennek (itunes) van értelme.

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Microsoft Edge
- Google Pixel topik
- Jó lenne, ha ez a monitor megtalálná az útját Európába
- Sweet.tv - internetes TV
- VR topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 32GS75QX-B - 32" IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium - NVIDIA G-Sync - sRGB 99%
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest