Hirdetés
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chubii
senior tag
Egyenlőre csak agyalok a Classic-on, meg amúgyis a Clip+ mellé venném. A nagy tárhely miatt kéne,meg ha már rengeteg zene fér rá akkor ugye ne gagyi minőségben játsza le.
Eddig csak Nano-val volt dogom,azért kérdeztem, hogy hol helyezkednek el egymáshoz képest hangban.
A torzítással kapcsolatban: megnéztem ,és be volt kapcsolva.Így már világos
Azt mondjuk nem tudtam ,hogy a Nano az Ipodok közül a leggyengébb. Anno még azért vettem,mert nem vot még Ipodom és ki akartam próbálni.A hangminőség még nem érdekelt akkor.Az erősítős kérdést csak úgy feltettem,hátha valaki pont Classic+ vmilyen erősítőt használ, és tudna valamit hozzászólni. Az erősítővel kapcsolatban majd benézek az erősítős topicba.
És mondjuk egy Ipod Classic+LOD+ max. 30k-ért egy erősítő + Akg 518 Dj jól szólna??
icecave : hackelést úgy értettem,hogy pl. játékokat rakni rá vagy témát cserélni rajta, nem a hangerőn akartam változtatni
Nem akarok süketen élni...
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Projektor topic
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Disney+
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nem akarok süketen élni...