Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gordiann

őstag

válasz sbazsi #2412 üzenetére

Elvileg ha beszinkronizáltad a lejátszóra, akkor rajta van az összes az ipod-on. Ha az ipod-on lévő példányokon kezded átirogatni a dolgokat, akkor hogy ez megmaradjon (ha pl. elveszted az ipodot) akkor vissza kell szinkronizálni a winchesterre majd az átirogatás után. (ehez is ha jól tudom vmi külön program kell, de megoldható)
    Nomeg van egy olyan logikai bukfenc is az egészben, hogy ha az összes zene a lejátszón van, akkor egy szétesett albumot soha nem fogsz megtalálni id tagek alapján egy rosszabb esetben, mert több ezer másik szám között kell összekeresgélni.

Egyszóval: ha elkötelezed magad, hogy márpedig te rendszerezni fogod a zenéidet, akkor albumonként kell végigmenni. Én nagy híve lettem az itunes-nak, mert ha már rendben vannak a zenék, miért is ne használnám azt.

Amennyiben úgy döntesz, hogy itunes-ba rendeződsz, ebben tudok segíteni, ötleteket adni (tapasztalataim alapján). Van már egy "kidolgozott" workflow"-m a rendezésre, használatra.

Ezek az egyéb programok úgy érzem ilyen fél megoldások. És inkább csak kisebb adatbázis esetén működnek.

De a lényeg, hogy én mindenképpen megtartanám a zenéket egy gép winyón az eredeti könyvtáras szerkezetben, és azokat tenném csak az ipod-ra, amik fullosan készen vannak.

Szerk: illetve 2 példányban megtartva a zenéket a szgépen, egyszer eredeti felállásba, másik pedig elrendezve (vagy itunes library-ként), és amikor mind készen van, lehet törölni az eredeti felállást.

Új hozzászólás Aktív témák