Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Valami baja van a tápomnak
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Melyik tápegységet vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
commanDOS
senior tag
válasz
Brainwashed2
üzenetére
Ok, nem sértődtem meg, más a véleményed aztán ennyi.
peace.hdcsaba87: ezt most nem is konkrétan rád értettem, csupán ez jutott eszembe azzal kapcsolatban, amit mondtál. Ettől szerintem még igaz.
Nekem egyébként az iaudio csinált ilyet újkorától... gyenge volt a füles, úghogy kapott egy minimális bass kiemelést, v.mivel tűrhetőbb lett, de néha egész egyszerűen teljesen elveszett a basszus, nem lecsökkent vagy lejebb ment a kiemelés érteke, hanem nem volt, még flat eq-val sem. Rá egy hétre rendbe jött, aztán megint elszaródott, szinte már megszoktam, miután tönkre ment az egész. nesze 30 ropi, egy 512-es lejátszóért, mi még nem is jó, hát kössz, ennyi
-
hdcsaba87
aktív tag
válasz
Brainwashed2
üzenetére
A megoldásról? Vagy a problémáról?
Meizu M3-nak sokkal szebb mélye van!! -
commanDOS
senior tag
válasz
Brainwashed2
üzenetére
Az én szememben ezek akkor sem márkák. Persze, hogy többet tudnak, ez alapvető. Amióta a kínaiak, koreaiak, taiwaniak elkezdték koppintani főleg a japán cuccokat (ennek már vagy 15 éve) a hiányzó minőséget mindig szolgáltatások tömkelegével pótolták. Ez így van műszaki cuccok, autók esetében is. De mint mondtam ezzel nem lenne akkora baj ha annyiba kerülnének, mint az összes többi hasonló szintű mp3-as cucc, amiket a hipermarketekben kapni. Egy ilyen akármi áráért érdekes mód simán kapni philips cuccokat, és még ha nem is esel hasra a minőségétől, azért annyit elismer az ember, hogy nekik van már vagy 50-60 év tapasztalat a hátuk mögött.
No mind1, nem vitának szántam és valóban az én lejátszóm lesz, ízlések és pofonok.
-
commanDOS
senior tag
válasz
Brainwashed2
üzenetére
A normál ZEN-re gondoltam. A fekete színűre. Az még bejövős.
iPod nano:-Usb-s töltő
-külön szoftver a zene másolgatáshoz
-drága
-drága kiegészítők (hálózati töltő, miegymás)+design
+videó
+tetszetős menürendszer, semmi csicsa
+ és mert tetszik
Ha ez az US-ből rendelés bejönne, akkor reális áron érdekelne a dolog.
Viszont..tényleg drága? mármint 40k egy 4gigás, minőségi, pofás kis cuccért.
Mi mást kapok ennyi pénzért? Ez nem költői kérdés, próbálom az árakat realizálni.
-
commanDOS
senior tag
válasz
Brainwashed2
üzenetére
Tudod.. a birtoklási vágy. Valamit nagyon tudnak ezek az almások
Még ha nem is a legtutibb lejátszó, mégis annyira dizájnos, annyira minőségi az egész, h gyakorlatilag mindegy mi van belül. Az amcsikról tudvalévő, hogy szépen csomagolva eltudják adni még a szart is jó pénzért. Szerintem azért az apple korántsem szar, csupán túl árazott (mint monjuk a sony cuccok).
Egyszerűen nem bízom ezekben az újonnan előjött "csúcs"márkákban, iaudio, iriver, meizu vagy muizu vagy mijarák
Lehet rossz hozzáállás, de ha megfogom és azt érzem, hogy a külseje gagyi, onnantól engem idegesít, (bár úgytudom, hogy az iriver-ben philips hangproci dolgozik), ráadásul nekem ez a csiricsáré távol-keleti desing a halálom. Talán pont ezért is tetszik az apple.
Samsung...a hangjuk nem tetszik, hallottam már párat, a samunak nem sok köze van az audio cuccokhoz. Egyedül még a creative ZEN, ami külsőleg is tetszik, jó áron is van, és talán a creative név miatt a hangzása sem rossz, bár egy teszt jó lenne.Fel kéne hozni pár érvet/ellenérvet és úgy dönteni. (nem városi legendákat és én így meg úgy hallottam sztorikat)

-
commanDOS
senior tag
válasz
Brainwashed2
üzenetére
Az előző cuccom iAudio volt.
Írtam róla tesztet is, de az árához képest sz.tem gyenge volt. Ráadásul, ahogy letelt a 2 év gari, rá 2 hónapra megpusztult. Kössz, többet nem.
Nemtudom, h az ipod mennyire megbízható, mennyire jó a hangzása, tudom, h eladja a marketing meg sorolhatnám, de nekem tetszik, volt egy a kezembe is és érzésre nagyon minőségi. Igaz, h ennyi pénzért már mást is lehet venni. De nem tudom mit...
MP4-es gagyik nem kellenek, sony cuccait nem szeretem, philipsnek is csak mp4-esei vannak, ami említésre méltó. Esetleg Creative...
Csak egyszerűen annyira ütős kiss cucc ez a kis sz@r ipod nano, hogy szereznem kell egyet
pedig az eszem tudja, hogy annyival nem jobb, mint amennyivel drágább (Az USA-ban annyiba kerül, amennyit ér, itt meg egzotikumnak számít és túl van árazva...)
Lényeg, hogy szeretnék v.mi márkás, igazán jó cuccot 2-4gb tárkapacitással.Visszatérve: Az iaudio egyetlen előnye volt, hogy AA-s cerka akssiról ment, és ezzel is több, mint 30 órát. Beraktam a tatyóba 3 akksit, el voltam vele vagy egy hétig...
Na ilyet nem tud ma egyik se. -
lumiukko
tag
válasz
Brainwashed2
üzenetére
Erre én is kíváncsi voltam, és ezt a választ kaptam Marty8-tól:
ez szigorúan a 8 gigások között!
Samsung YP-T9JB (8GB) -
Native
csendes tag
válasz
Brainwashed2
üzenetére
én még az árkádban láttam, olyan 3 hete kb.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest