Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zLk
csendes tag
mateka05: A letterbox-on hagyd, akkor nem húzza szét, mivel a kimaradó részek helyére fekete szint rak be. Bénán magyaráztam el de tulképp. ez a letterbox.
InFRaReD: Igen, sajna mi magyarok megszivjuk ilyen téren, nincs magyar shop.
Én ugy szoktam hogy miután beraktam a zenéket a librarybe -nyűgös meló, tudom, de - utána egyenként minden számhoz hozzárendelem az artworköt. Google-n rákeresel az albumra, leszeded, (300x300px felbontás fölöttiek szépen mutatnak) és azután jobklikk a zenére az iTunes-on belül, get info és az uccsó fül az "Artwork". Browse - kiválaszt - OK, és kész is.
És ezt kb minden zenénél. TUdom, pepecs munka de csak egyszer kell megcsinálni, és minden szép lesz.
Igényeseknek való meló...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Kedvenc zene a mai napra
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- World of Tanks - OFF topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest