- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz
Mister_X #148955 üzenetére
S8-on nem tapasztaltam nem volt ilyen gond igaz azon nem hasznaltam arcfelismerest, X-en meg ha fel is old a zarkepernyon marad amig fel nem huzod kezzel ezert ott sincs ezzel baj, de X-en ha nem csak azt akarod latni, higy jott egy ertesites az egyik appbol, hanem annak taralmat es akkor ahhoz fel kell ismernie a telonak, mert anelkul csak ennyit latsz.
Balra a feloldott telo jobbra a zart igy mas nem tudja elolvasni oket ha meg is nezi a telodat csak te.(#148957) B-L-A-C-K:
Ja tenyleg beallithato, hogy mindig legyen lathato az elonezet, vagy csak feloldva, vagy soha. Alapbol ugy van beallitva, hogy csak akkor latszodjon ha felismer a telo es eddig tetszik a funckio mert jol nez ki az animacio ahogy kinyilnak az ertesitesek ha ranezek, de lehet majd en is allando olvashatora allitom ha pl kenyelmesebb ugy, de eddig meg jo ahogy alapbol van. -
B-L-A-C-K
titán
-
Totheground
addikt
válasz
Mister_X #148157 üzenetére
A 管理費 az a management expense, részben a közvetítő haszna, a portás bére illetve a karbantartás. Havonta fizetendő az is. Egyébként a 礼金/敷金 nem tartalmazza, így az “csak” 2*153k. De legalább a 敷 visszajár, ha kiköltözöl és nem csesztél szét semmit. Tiplit fúrni a falba már annak számít, azt le is vonják.
Amúgy fele ennyiért is vannak lakások, de kisebbek, szarabb helyen, régi építéssel. Ez meg vadiúj, még nem volt benne lakó, sarkon van tehát világos, legfelső emelti, nagy teraszos. Es egész jól felszerelt. Ja, és eladásra építették, ami általában jobb minőségű fürdőszobát és konyhát takar.
-
agabe
addikt
válasz
Mister_X #146386 üzenetére
Na akkor japánból kérek én is egyet. Nálad lehet jelentkezni ?
Mármint X-et majd.
Olcsóbb mint amcsiban hacsak ott nem áfa nélküli helyen veszi valakiAmúgy ja. Sima 8-ast 200-nál többért nem éri meg venni amikor már most is van (igaz csak 32-es) I7-es szinte új 150-160-ért, és ez még megy lejjebb valamelyest, és nagyon csekély a különbség amit észre lehet venni az üvegborításon kívül. Truetone, meg jobb kamera azt annyi. Gyorsaság különbséget nem lehet észrevenni amit eddig láttam videókon, max van ami kicsit gyorsabban tölt be, de az is alig.
-
Cyberpunk
félisten
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Mister_X #143127 üzenetére
Mondjuk fizikai, méretbeli korlátai is vannak egy nagy szenzornak és az ehhez tartozó lencsének. Ha jó kamerát akarnak, ki fog türemkedni. De szerintem felesleges a jó kamera egy iPad-be. Eszembe nem jutott még használni a hátoldali kameráját, szerintem totál rétegigény. Szanaszét idegesítene, ha asztalra használva rajzolásnál (ha tudnék), vagy jegyzetelésnél ott billegne. Mondjuk itt is működhet az a workaround, mint iPhone-nál, hogy olyan tokot kell rátenni, amitől egy síkba kerül a kamerával.
-
nofi
addikt
válasz
Mister_X #143109 üzenetére
A vásárlóktól kérik meg az árát, nekik meg szerintem tök mindegy milyen kamerát raknak bele. A darabszám miatt akár azt is el tudom képzelni, hogy olcsóbb mintha az aktuális iPhone-tól eltérő kamerát rakatnának bele.
madgie
Ha már állványt hasznalsz akkor kb tökmindegy mit teszel rá ha mindkettő nálad van. iPhone-nal addig tudsz telefonálni, vagy távirányítónak használod:p Én is megbotránkoztam rajta 1-2 gen körül, de ma már fel se kapom a fejem.GALARDO
Gyanús vagy te nekem, nem te vagy Handrás? -
Diokhan
addikt
válasz
Mister_X #142143 üzenetére
Igen, bár a 20 év túlzás volt. Viszont hardverben el fogja bírni bőven, kérdés, hogy lesz-e kext mindenhez.
Az én MacBookom is még a bővíthető verzió, memóriát és SSD-t is vettem már bele. Ez még nem a retina verzió. Arra, amire nekem kell, épp elég erős és nem is került félmillóba.
-
madgie
titán
válasz
Mister_X #142140 üzenetére
Azok az integrált intel valamik azért nem olyan rosszak, nekem a PC-t is az i7-5775C IGP-je hajtja meg (1440p-n), röhögve elbír vele. Sőt, Battlefieldeztem is vele. Meg MGS V, natív felvontáson.
De a Mac Mini HD4000-je is bőven elég volt WQHD-re, annál meg kábé ötször combosabb szinte bármelyik Iris Pro.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Mister_X #142140 üzenetére
Nekem is fenn lesz valszeg a Win rMBP-n (de legalább paralells), és a Thinkpadem is megtartom mellé. Szerintem nincs ezzel gond.
Meg eleve overkill kategória Retina Displayt meghajtani egy integrált Intel valamivel
Nálam kapni fog mellé pluszban két fullhd monitort is.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Mister_X #142137 üzenetére
A wifivel/frissítésekkel szívni fogsz. Van némi fogalmam a hackintoshról, aktívan használtam. Épp ezért térnék át rendesen inkább.
Ráadásul az egy elég otromba gép.
Thinkpademen amúgy el sem indult a telepítő. Csomó BIOS/UEFI beállítás van, amit főleg csak asztali gépnél tudsz átkapcsolni.
-
SÖ
addikt
-
nofi
addikt
válasz
Mister_X #141667 üzenetére
Nem általánosságban, de megvan, hogy mennyi hiányzó résztől, milyen fognál. Nekem az egyik felső (rágó)fogam fele hiányzik kb. és erre mondta, hogy ezt már nem szívesen építené újra. Mivel most letörött, ilyenkor megint picit alakítgatni kell rajta, ellenőrizni, hogy anno hatásos volt-e a gyökérkezelés - gyakorlatilag ez egy elhalt fog, tehát még több felépítményre lenne szükség.
-
madgie
titán
-
Sukta 95
aktív tag
válasz
Mister_X #141015 üzenetére
en itt csak arra reagaltam, hogy felesleges a tobb penz. sehol nem mondtam, hogy nem lehet kevesbol is megelni, vagy, hogy palyakezdokent egy kisebb orszag gdp-jet kell megkeresni. de azt allitani, hogy a tobb penz felesleges az butasag.
osszessegeben, amugy egyetertunk..
-
Totheground
addikt
válasz
Mister_X #140969 üzenetére
Bakker, legközelebb nem posztolok reszegen, mit inditottam el.
Ne orabert szamolj, es vegkepp ne havi 260 oraval, mert a tulora itt kb nem letezik. Marmint fizetett tulora.
Egyebkent jelenleg nagy csaszarnak erezhetem magam, mert expat compensation package-et kapok (ami az eredeti fizum (ami itteni viszonyok kozott is egesz jo) + ¥200k COLA + ¥200k housing allowance + elszamolas a nagyobb egyszeri tetelekert).
Ez feltehetoen (sajnos) csokkeni fog, ha vegleg athelyeznek ide, de hajlando lennek lenyelni ezt a bekat.
Az alberlet egyebkent nagyon fugg attol, hogy hol berelsz es mekkorat. Tokyo "kulteruletein" akar ket szintes kecod is lehet havi ¥120k-bol, viszont akkor belep egy laza 70-90 perces commute (egy iranyba). Central Tokyoban ugyanezert az osszegert kapsz olyan 25 negyzetmetert egy atlagos epuletben.
-
nitro16
senior tag
válasz
Mister_X #140973 üzenetére
És ezt is írtam , hogy itthon az már jó, de külföldön nem annyira én szerintem. Minél többet keresel valószínű többet is fogsz költeni mert úgy is változni fognak az igényeid is. Én már kerestem úgy külföldi melóval, hogy a levonások után havi 1-1,1M maradt . Tervbe van pár év múlva kimenetel megint, akár végleges kint maradás de ekkor már egy havi 3-4M akarok keresni, mert miért ne.
Más erre azt mondja, hülye vagy meg álmodozzál csak stb... de engem ez nem érdekel.
-
Totheground
addikt
válasz
Mister_X #140478 üzenetére
Ismét. Patológiai értelemben adható. De csak nagyon ritkán és jól meghatározott esetekben történhet. És akkor is felléphetne komplikáció. Ezért fontos, hogy mindig legyen készlet minden vércsoportból.
De ha annyira érdekel
Tranzfúziós szabályzat 41. oldal alja. A következő listázza az eltérési lehetőségeket és azokat kombinációs lehetőségeket.
De en részemről befejezem, mert ez kezd valami hülye faszméregetésbe átmenni. Különben is indulni kell, vár Mt. Takao. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Mister_X #140470 üzenetére
Ez nem így megy, ha valaki nem a saját vércsoportjának megfelelő vért kap (vagy olyat amit kaphat), akkor pár percen belül meg is halhat akár, így ezzel nem szoktak szórakozni.
Sukta 95: UPC-nél 260 ezer az i7 teljes összegben, azt meg nem tudom elhinni hogy ezt kifizette, majd nem is használta és 170-be eladja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- LEGO klub
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- 3D nyomtatás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Honda topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Star Trek
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest