-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
Én aztán semmilyen módban nem használom
Amúgy Desktop módban van természetesen, de ettől még Start menü helyett a Metro jön elő...
kali: nem a hozzáértéssel van a baj, megoldom ezt, csak épp ~3 éve nem használtam windowst 1-2 óránál hosszabban, win8-at meg soha azon kívül,h felraktam magamnak virtuális gépre 1-2 célszoftver miatt, a driverezgetéstől és hasonló mókáktól meg végképp elszoktam. Amúgy pont azért én csináltam, hogy ne apám szívjon vele
Cyberpunk: régi játékok nem foglalkoztatnak, így ez nem érintKotOR meg van iOS-re is, ki is toltam iPaden újra, ahogy megjelent rá
-
Ragnar95
félisten
válasz
Cyberpunk #89889 üzenetére
Évek óta nem játszom gépen, nem arra való szerintem, arra ott az xboxom. Ha meg nem akarok annyira komoly játékot játszani, akkor ott az iPhone vagy most, hogy itthon vagyok az iPad is.
r3dsnake: ízlések és pofonok, de a Microsoft nagyon melléfogott ezzel a Win8-al, mert a felhasználók legnagyobb része utálja a kinézetét, főleg a Metro UI-t...
B-L-A-C-K: stabilitásáról nem tudok nyilatkozni, mivel szerencsére sosem kellett még saját célra használnom, még egyetemen is win7 van a gépeken szerencsére, így ha olyan munkám van, amihez win kell, akkor se kell ezt az ocsmányságot néznem. Viszont ismerősi körömben többeknél látom nap, mint nap, illetve most ugye családban is megszenvedtem vele, egyszerűen ocsmány szerintem. Jóval nagyobb baklövés volt ennek a kiadása, mint a Vistáé szerintem... -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ragnar95 #89888 üzenetére
Aero pl tálcán megmaradt, de ha kell az egészre is lehet rakni felmásolva egy cuccot. Bár nekem így pont jó. Én szeretem, SSD-vel hamar betölt (ezt még régebben csináltam), 1x nem fagyott le, nem volt kék halál...7-8 hónap alatt meg azért nem rossz hogy hibátlan nálam.
-
Ragnar95
félisten
válasz
B-L-A-C-K #89884 üzenetére
Csak annyit, hogy undorító és logikátlan az egész
Ez a Metro UI még mindig egy szörnyű vicc....Ráadásul az Aero eltüntetése is óriási baklövés volt, azzal még nézett is ki valahogy a Windows, bár úgyis elég messze volt a széptől.
lacy86: HP Pavilion 17-F102NH, úgy tűnik, a HP azon modelljeihez, amik alapból 8.1-el érkeznek nem adott ki 7-hez drivert. -
SÖ
addikt
válasz
korpicschess #89869 üzenetére
Mért nem használsz Mega-t. Teljeskörű mappa file szerkesztés, minden kiterjesztést kezel, minden eszközön elérhető, és 50GB.
-
Zjunior
veterán
válasz
korpicschess #89873 üzenetére
2+1 év ilyenem van 1tb-os!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ragnar95 #89880 üzenetére
Win 8.1 amúgy már jó, fél éve használom kb, nem tudok róla rosszat írni...
korpicschess: Enyémre tuti 3 van, szóval elvileg annyinak kellene rá lenni.
lacy86: Mert annyira új szériás a gép hogy win 8-cal adták már ki, és csak később lesznek rá win7-es cuccok, de lehet nem is lesznek rá...
-
korpicschess
veterán
válasz
B-L-A-C-K #89877 üzenetére
Ha ez tuti, akkor holnap megrendelem. A legjobb, hogy van aki 1 évet, van aki 2-őt, és van aki 3 évet ad rá... Mondjuk fura lett volna, hogyha az MM keveset ad.
Ragnar95:
Én is most húztam fel egy Win 8.1-et az új notimra, de nem szívtam egy dolgot leszámítva: újraindult néha bekapcsoláskor, illetve altatás után mindig. Szerencsére hamar találtam Microsoft supporton megoldást, és még "fix it" gomb is volt, ami megoldotta (valami funkciót kellett kikapcsolni az IGP-ben, amit az AMD kártya nem tud, az meg igen). Ja meg manuálisan kellett feltenni a hotkey drivert, mert a fényerő állítást valamiért alapból nem kezelte (mármint csak a gyorsgombot). -
Cyberpunk
félisten
válasz
Hát igen, mondjuk most én is annak érzem magam, de hát a karácsonyi szezon ilyen a zabálásról szól!.
Kár, hogy sokaknak az év 363 napja is.
-
Ragnar95
félisten
Családba új Win noti került és FreeDOSszal jött, úgyhogy rám hárult a feladat, hogy működésre bírjam, megint sikerült jó pár "boldog" percet okozni a Windowsnak
Először is 2x ugorhattam neki a telepítésnek, mert utólag derült ki,h win7-re egy darab driver sincs a géphez, úgyhogy mehetett rá az a remekül sikerült 8.1, majd ott is egy évig keresgélhettem a drivereket, sakkozhattam, hogy melyik kell, melyik nem, majd az AMD-nek hála a Catalyst telepítése után nem volt kép a bootlogó után, úgyhogy csökkentett módban is bűvészkedhettem egy sort...
Szerencsére bármennyire is bugos a Yosemite, 1-1 ilyen felejthetetlen Windowsos élmény mindig emlékeztet rá,h mindig van lejjebb -
B-L-A-C-K
titán
válasz
Nekem is ilyen van, nem értem miért nem írják ki a nevét rendesen. Samsung M3 Portable a neve ennek, és 3 év garival árulják.
-
korpicschess
veterán
-
válasz
Samsung cumókra 3 év szerintem simán van!
-
B-L-A-C-K
titán
Megnéztem most a Védelmező nevezetű szappanoperát, eléggé adta. A pali nem sz@razot senkivel sem...
-
Zjunior
veterán
Magyarország erősödik!
Atyám majdnem megfulltam😆🔫! -
korpicschess
veterán
válasz
r3dsnake #89867 üzenetére
Az a baj (vagy nem baj), hogy nincs időm a fórumra, kicsit "visszaszoktam" most, mert vettem pár cuccot (fejhallgató, noti), és amiatt olvastam, kerestem, de nem nagyon tartozik azokhoz a tevékenységekhez, amire nagyon lenne értelme időt áldozni.
lacy86:
Dropboxot használok, és nagyon imádom, minden jegyzetem, anyagok, stb ott tárolok, bármilyen eszközről elérem, és jók a funkciók is. Viszont csak 7,4 giga helyem van, vagy mennyi. -
lacy86
addikt
Dropbox vagy Flickr?!
( ki melyiket tartja jobbnak / hasznosabbnak ) -
r3dsnake
nagyúr
válasz
korpicschess #89860 üzenetére
Reg bizony. Welcome back.
-
korpicschess
veterán
válasz
Zjunior #89842 üzenetére
Szerintem a képpel egyébként nincsen semmi baj, mármint nekem egyáltalán nem jut róla eszembe az, hogy
melegbuziszerk: meleg lenne aki rajta van, sőt kicsit fura is számomra, hogy erre asszociáltok.Mindenesetre még furább, hogy mindenkinek ennyi ideje van ezen rugózni.
ui.: rég voltam itt
-
-
legiaap
félisten
Én vagyok az egyetlen itt aki melózni fog szilveszterkor bakker?
joey20: Jól van akkor megnyugodtam.
-
válasz
icecave #89838 üzenetére
ááá, annyi már sok lenne, mert ugye jóból is megárt...
elég volt ez a teljes hét, anyámnál és anyóséknál felváltva, disznóvágás és társai szerencsére már nincsenek néhány éve, mind a két részről leszoktak róla, aminek nagyon örülök.
a jó és friss disznótoros kajákról nem kell persze lemondani, ismerőstől mindig van mit elhozni, fel is töltöttük most is hurkával, kolbásszal...stb. a fagyasztót, ahogy ma visszaértünk.hagyjátok már ezt az egymás csesztetése műsort, legalábbis a képzeletbeli határt ne lépjétek át!
a poénok elmennek, de túlzásokba nem kell/szabad esni! -
r3dsnake
nagyúr
-
Cyberpunk
félisten
Elmegyek filmezni, erre itt marjátok egymást.
-
Vagyok is még a jövő héten. Anyukámnál ugye, mióta elváltak a nyáron. Fater volt itt nálunk karácsonyozni, jó volt nagyon, a lehetőségekhez képest.
Közben persze a szokásos favágás, disznóvágás, pálinka hegyekKell ez most, aztán majd újult erővel lehet tolni a melót jövőre
Ma szedtük le a szalonnákat, meg a sonkákat a füstről még az előzőből. Disznóvágáskor meg friss sült hús és fokhagymás máj. OMG, de szeretek itthon
-
Na, pár napig nem vagyok és csak f*ssátok a szót
Minden oké mindenkinél?
-
SÖ
addikt
Ki mit kapott karácsonyra. Én a pamut zokni mellé ezt is.
-
Zjunior
veterán
Sokan mennek innen bulizni, vagy otthon maradtok?
-
Bling95
őstag
azért remélem elkezdik takarítani az utakat mert holnap mennék eplénybe ...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
r3dsnake #89823 üzenetére
Nem tudom mit kapod fel a vizet mikor kérdeztük az vagy e, és semmit nem válaszoltál rá soha. Azaz nem jelentetted ki hogy márpedig nem vagy az kussoljunk. Így ha ezzel szívatnak nem értem miért kapod fel a vizet...Tudom részemről nem kellett volna most se elkezdeni de nem bírtam kihagyni...:/
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #89822 üzenetére
Mi a faszert kene baratnos kepet betennem? Mit kene bizonyitanom? Plane pont feled. Tehat valakit tok oke ragalmazni ilyennel, ha nem tesz be ilyet? Kulonben is HOL??????? buzis a szakall? Baromira idegesito mar ez, minden elismeresem macsek fele, hogy mert comingoutolni egy ilyen "kozossegben".
-
vans?
őstag
Baromi unalmas es gyerekes mar ez a r3dsnake meleg-e tema. Remelem megint belelendultok.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
CharlieDrop #89814 üzenetére
Azt majd a pasija...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged