Hirdetés
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple MacBook
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Valaki ha jól emlékszek innen említette, hogy backupkor a wifi jelszót is megjegyzi és magától visszaállítja. Hát jelentem nálam tegnap be kellett írnom, mikor backupoltam.
Ja ha már backup, akkor egy kerdés a droidosokhoz. Van olyan jó a droid backup, mint itt? -
GALARDO
addikt
Hozzám is eljött a jesszuska...
-
-
-
SÖ
addikt
Kis ízelítő a beállításokról, és még lehet görgetni. BBM Letöltés AppStore
-
SÖ
addikt
válasz
r3dsnake #89470 üzenetére
Akkor Te sem ismered
Aki beüzemeli azokkal megosztom a PIN -emet és fórumon kívül is létre hozhatunk csatornát. Itt egyből tudni fogosz az új hsz-ekről úgy hogy frissíteni sem kell.
Amúgy pont az ilyen elvont figuráinak való. Olyan témában - akár fotó vagy rózsaszín karóra - témában indíthatsz csatornákat. Akik felvesznek (követnek) hozzá is szólhatnak a bejegyzéseidhez.
-
SÖ
addikt
Tegnap kipróbáltam a BB hívást szifonon. Tisztább mint a Skype. Idáig akiket kérdeztem miért nem teszik fel más rendszerre, azt mondták h. nem fut olyan jól mint BB -n . Ez nem igaz ugyan olyan jó, sőt az IU még igényesebb is. Arról nem is beszélve, hogy itt nincs NSA és társai. Ingyenes hanghívásra a legjobb.
Az a gyanúm, hogy a fikázók szimplán csak képtelenek létrehozni egy BB ID-t és eljutni odáig hogy beinduljon a BBM.Teebi
Az a baj ezzel, hogy nálam most rengeteg elutasítás volt, ami gyalult volna feleslegesen. De szerencse van iCloud mentésem. Igaz még nem próbáltam mennyire bugos a visszaállítás, de azzal azért elmennék a falig.
-
r3dsnake
nagyúr
Szeged szelen vagyok rokonoknal es 2 "pockos" edge van... Nem ertem az ilyet, amikor a puszta kozepen meg LTE-zek.
-
SÖ
addikt
válasz
madgie #89448 üzenetére
Nálam a touch ID egyszer már megadta magát, csak jelkód zárral tudtam használni. Csórikám írta is, hogy a következő idulásnál adjam meg újra a barázdáimat. Töröltem a meglévőt, és ujra konfiguráltam. Azért azt hozzátenném, hogy össze vissza volt kaszabolva a h ujjam.
BB -n az x-edik sikertelen próbálkozás után legyalulja a storagats-t.
-
Tibee86
nagyúr
Vagány akarok lenni én is, ezért adom is el a francba a szifont.
Mai gyöngyszem:
" Aki nem szeret személyre szabni, nem tudja hogyan kell kezelni a mobil rendszereket, inkább kifizeti a dupláját csak gondolkozni ne kelljen - itt ez a sztereotípia velük kapcsolatban, és itt sok tulaj ilyen is. Általában mindenkinek az van, nagypapáktól kezdve az unott fejű tinikig. Ha androidod van, ellenben, alternatív vagy, önálló, vagány, egyéniség. " -
Boldog karit ma is mindenkinek!
5-kor csörgött ébresztőm, indultam volna a boltban aztán rájöttem, hogy ma nem kell melózni.
-
r3dsnake
nagyúr
Na meg lett magyarázva, hogy én vagyok helikopter, amiért szerintem ez egy kurvanagy koppintás. Az indoklás: nem teljesen ugyanaz az árnyalat. -> ITT a hsz.
-
-
madgie
titán
válasz
Tibee86 #89447 üzenetére
Azért az több, mint sz@r, hogy ott a Touch ID, mégis ki lehet kapcsolni a telefont ujjlenyomat-azonosítás vagy jelkód nékül. Vagy épp repülőmódba rakni, ha a CC-t használhatja a zárképernyőn az ember. Én sem voltam JB párti soha, de az ismerősömnek is nemrég ellopták a szifonját, egyből ki is kapcsolták, ne lehessen megnézni a Find My iPhone-nal, merre van. Nos, egy BioProtect tweak után max földhöz vágja a tolvaj, vagy ha a zsebében van egy pentalobe csavarhúzó, akkor szétszedi és kikapja az akkut, másképp lemerülésig be lesz kapcsolva.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
legiaap #89435 üzenetére
Kellemes karácsonyt!
A JB-nél is rá kell érezni a dolgokra, ha lehet így mondani.
Sok dolog nem működik, sok nem tökéletesen.
Kell ennek idő még, de alapjában a szabadság megvan, csak tudni kell válogatni a sok minden között.
Én is eleinte sok sok dologgal próbálkoztam, majd a végén már írtam, hogy mi micsoda, mi mire való, milyen tweak-ek működnek, melyek nem, és egy restore utáni újbóli JB-elés után csak azokat tettem fel, amik tuti, hogy működnek, és valójában szükségem is van rá. -
Ragnar95
félisten
válasz
legiaap #89435 üzenetére
Mondjuk pont az a JB lényege,h mindenhez hozzáférsz gyakorlatilag a root jogok miatt, ergo egyesével is átállíthatsz minden ikont
Az meg, hogy sok dolog fizetős, természetes, mivel elég sok munkája van benne a fejlesztőknek...
Az, h nem indulnak megint nem olyan fura, hiszen a 8.1 is hozott motor alatti változtatásokat, így idő kell, mire minden kompatibilis lesz JB fronton. -
legiaap
félisten
válasz
gabormgp #89434 üzenetére
Lehet holnap leszedem a JB-t. Délután óta nyomkodom, állítgatom a telefonom. Feltettem pár témát, de gáz, hogy pl. nem minden ikon veszi fel a témát. Persze át lehetne rendezni őket és mondjuk a második, harmadik oldalra tenni azokat, de ez akkor is gáz.
Gáz, hogy sok téma fizetős.
Elég sok tweakbe botlottam ami nem indult el, pedig jó lett volna.
Gáz, hogy minden egyes állítgatás után respringelni kell, hogy életbe lépjen az új dolog.
Van egy kettő jó tweak, de másra számítottam.
Tapasztalatnak jó volt. -
legiaap
félisten
Na telefon JB-zve. Pedig anno megfogadtam nem fogom megcsinálni.
Kéne valami frankó minimalista téma. -
Most találtam a képeim között, nyáron fotóztam.. azért egy-két helyen szarul megy.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
manchester85 #89413 üzenetére
És ha az lennék?
-
Tibee86
nagyúr
válasz
manchester85 #89407 üzenetére
Dehogy, csak van egy a családban.
-
lacy86
addikt
(#89410) r3dsnake
Asphalt8-at lehet le is szedem! ( azt mondjak egyik legjobb autos jatek
)
-
lacy86
addikt
Tudtok valami ertelmes jatekot mondani?!
( Most ezt a Minion Rush-t nyomom de uncsi :S ) -
r3dsnake
nagyúr
Egylábú csajszi, új pop előadó, de atomjó a klip, és a zene sem tucat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kikristályosodik a Razr 60
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- XPEnology
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm E-sim / Gyári Garancia 2026.10.22-ig
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest