Hirdetés
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple notebookok
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen monitort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arcképgyáros
Jóreggelt vietnám!
-
SÖ
addikt
Én fodrásznál nem voltam ma csak kondiba
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz #51177472 #67690 üzenetére
Sokféle, fajta zenét hallgatok, de mondjuk a hip-hop elég messze áll tőlem. Komoly fordulat volt ez nálad, de hát fiatalon megesik az ilyesmi. Manapság főleg folk rock-ban utazom. Ez tízen évesen elképzelhetetlen lett volna számomra.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
r3dsnake
nagyúr
-
Cyberpunk
félisten
-
r3dsnake
nagyúr
-
legenda
válasz Cyberpunk #67677 üzenetére
persze, ha direkt keresed a drágább árakat, bár én is kereshetem akkor az olcsóbbat;
a szolgáltatómnál domino csomagban, listaáron és előfizetéssel is olcsóbb az s5, legalább 15 - 20 e ft mínusz!
nem a gyorsboltos...stb árakat nézem, ahol az iphone is jóval drágább volt a megjelenéskor, az expansys és társai is olcsóbban dobják, legalább bő 10 e ft a különbség.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
-
legenda
válasz Cyberpunk #67675 üzenetére
kellően azok, legalábbis szerintem.
azoknál biztos jobban, mint akik hosszú évek óta csak apple termékeket vesznek, és közben túlárazottságról beszélnek, a különböző minősítéseket nem is említve...
olcsóbb az s5 az 5s-nél - a szolgáltató(m)nál és néhány megbízható forrásban néztem, ahol korrekt számlával és gyártói garival adják, nem pedig azon üzleteket és gsm boltokat, ahol a megjelenéskor az iphone is jóval drágább volt, mint most -, néhány hónap elteltével pláne az lesz, így nem értem a problémát.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Xero
nagyúr
válasz Cyberpunk #67668 üzenetére
Ami iOS az a srácoktól nem is nagyon fog mást kapni. Én továbbra is csak mosolyogni tudok rajtuk, ez van.
szerk: Ezt még úgy érdemes lenne a topicjába becopyzni:
"Majd negyedmilláért pedig még az iPhone 5s sem lehet ajánlott, hiszen annyi újdonsággal nem találkoztunk benne az elődmodellhez képest, amennyi egyértelművé tenné a csere szükségét."[ Szerkesztve ]
-
-
Xero
nagyúr
Szándékosan nem kommentálok már oda, de röhej, hogy a műbőr lapát 7-es ár/érték arányt kapott, míg az i5S 4-t.
-
lacy86
addikt
Ha jol latom ez olyan tok amit osszelehet csavarozni?! [link]
Nem is olyan rossz!
jah de most nezem hogy ez csak egy keret , nincs hatulja ...Velemenyek?!
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
-
nagyúr
Ezt valóban félreérthetően írtam: én tisztán úgy értettem, hogy a telefon ára Magyarországon 220ezer forintba kerül minden szirszar adóval együtt, ami jelenlegi árfolyamon: [link]. Ez azt a félreérthető helyzetet adta, hogy én azt hittem, hogy az USA-ban ennyibe kerül a telefon. Természetesen tudom, hogy nálunk az Artisjus + 27% ÁFA miatt ilyen feltornázott az ár.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Zjunior #67654 üzenetére
Jaj nem értem Ez olyan bonyolult!
Jézusom, de kivagy ember Na menj szaladgálj kicsit odakint, látom sok a felesleges energiád Biztos rosszat akartam, amikor elmagyaráztam, nem?
(#67653) Xero Meg mertem volna esküdni rá, hogy valamikor emeltek 50$-t. Teljesen így emlékeztem.
[ Szerkesztve ]
-
tothm
őstag
Mi lehet az oka, hogy nem látom azokat az eseményeket a naptáramba a gmailes email fiókommal megosztott valaki? Google calendárba meg igen...
Köszi előre is! -
Ragnar95
félisten
válasz ittakary #67645 üzenetére
Azért a magyar árazást ne keverjük már az Apple árazásával... Az Apple 1$-al sem növelte az iPhone árát, ugyanúgy 650$, mint amennyi eddig is volt nettóban, az már másik kérdés,h romlik a Ft + bejöttek a telekomadó, meg 27% ÁFA, meg Artisjus, úgyhogy itthon exponenciálisan nő az ára, de mi kb semmit nem számítunk az Apple eladási számaiban...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
legenda
válasz ittakary #67649 üzenetére
listaáron is olcsóbb a t-nél, domino csomagban is olcsóbb, és 1 vagy 2 év hűséget csak az előfizetésre - a díjcsomagra nem! - aláírva is olcsóbb, az általad említett brutális díjcsomag pedig 3200 vagy 3490 ft, ha 200 e ft alatt akarja kihozni az ember.
akinek megéri a drágább díjcsomag, és aláír 15 e ft-osra, az felébe megveszi, mint a független ár.
nem mondom, hogy nem adhatná olcsóbban a szolgáltató, de azért túlzásokba sem kell esni, hogy 20 e ft kedvezményért brutális díjcsomagot kell aláírni, mert a bő 3 e ft nem mondható vészesnek.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Cyberpunk
félisten
válasz ittakary #67647 üzenetére
Én sem. Várni kell, de manapság már nem csak az Apple a drága. Nézd meg a HTC One M8-at. Na meg a SGS5 is 220k-n kezd. Igaz, hogy ezek hamar vesztenek az árukból. Szerintem egy okostelefon max 150-et ér, nagyon maximum! A magasabb ár, az már nem indokolt. Csak hát ugye a hazai árazás több dologból tevődik össze, mint például világszinten is az egyik legnagyobb ÁFA teher. ezt tetőzi a nyugati bérektől való komoly lemaradás, nyugatabbra nem megerőltető egy szifon. És ugye szolgáltatói csomagokban megint csak olcsóbb a történet, sokan meg abban veszik nem függetlenül.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Cyberpunk #67643 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy 6 kell helyette. Mert az már tényleg elavultnak számít: unalmas lenne, sőt konkrétan ezért váltottam 4S-ről mert már szarrá untam a telefonomat.
Nagyon kellett már az a változás, csak abban kételkedem, hogy ez a jó irányba indult-e el. iJony iVy nagyon tehetséges ember, de túlságosan is kiélte az iOS7 tervezése során ezt a tehetségét.
Ha az iOSnyóc jó lesz, és egy jó iPhone-t adnak ki alá (és számomra a kijelző növelését jelenti, mert nekem ez a mütyűrkijelző továbbra sem kell), akkor megkockáztatom a visszatérésemet. Mert nekem kifejezetten tetszett az iPhone hype
Régen remek telefonnak számított, amire csak gúnyból mondták, hogy a hype miatt veszik az birkák. Régen mindig elküldtem az ilyeneket a fenébe, mert nem volt igazuk: az összes nagy telefonnal egy árban jött ki, mindent - sőt többet! - tudott, mint a társai, és emellett nem volt különösebb baj az ár-érték arányával. DE azóta iszonyatosan felpumpálták az árát, ami egyszerűen hihetetlen számomra: ~1000$ egy k.va telefonért???
Ma is remek telefonnak számít, tele fantasztikus újításokkal: ujjlenyomat olvasó, remek kamera, slowmo, iszonyatosan benga hardver, nagyon nagyon erős, DE ennek ellenére azt mondom, hogy valami nagyon hiányzik. 4 éve ugyanúgy néz ki ez a telefon... Ja, hogy variáltak a színekkel az 5S-nél? Lett árány? Nem számít. DzsoniBrávó-nak most kellene izomból ráfeküdnie valami MacPro-hoz hasonló újításra: hogy ledöbbenjenek az emberek, hogy hisztizve akarják ezt a telefont!Mert még nem látszik az eladási statisztikákon mindez, de hamarosan észrevehető lesz, hogy az emberek nem lesznek hajlandóak 1000$ért megvenni ugyanazt a telefont minden évben újra és újra.
Szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
GALARDO
addikt
válasz ittakary #67641 üzenetére
A kinézet szubjektív dolog, de használhatatlannak nem mondanám. Sokkal "okosabb", mint az iOS6. Én sem váltanék vissza, mert egyértelműen visszalépés lenne.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
nagyúr
válasz r3dsnake #67640 üzenetére
Hihetetlen mennyire megváltozott 1 év alatt a felfogásom. iOS 7 tehet erről 60-70%-ban, egyszerűen használhatatlannak és csúnyának tartom
Igaz droidos mütyűrökből tucat van a piacon, de annyival olcsóbbak, ha tudja mit akar az ember, és mire van pontosan szüksége.
iPhone-oknál "egyszerű" a választás, ha x = rendelkezésre álló pénzmennyiséged
- x<100k : 4,4S
- 100k<x<140k : 5
- 150k<x : 5SÍgy nem nehéz a választás
-
GALARDO
addikt
-
Cyberpunk
félisten
Instant get, kár hogy robot.
-
törölt tag
Juj, de kurvara elaludtam/elfekudtem a hatam. Mozogni alig birok.
-
joey04
titán
Ha törlés van a topikban nem (mindig) jelzi az új kommenteket. Régi bug ez már Ezért no politika pls.
-
törölt tag
válasz Cyberpunk #67614 üzenetére
Minden politizalastol fuggetlenul mondom (foleg h kiadtam az ujranyilt politika topicban a mondanivalom), ma szolt egy ilyet csoporttarsam: "Szuleimmel az MSZP-re szavaztunk, mert akkor ujra lehetne kapni mindenhol cigit". Tenyleg buta a srac, de ez kemeny volt. Megkerdezte, h ki nyert, majd utana, hogy eddig ki volt...
De nevetek. -
Cyberpunk
félisten
Csend és hullaszag.
-
törölt tag
"Ahonnan én jövök, ott nem létezik fájdalom
ahol most élek, ott a lélegzet is fáj nagyon.."Akkorát rakott, hogy nem is tudom leírni. Tkyd - Égszínkék (FuckDressCode rmx)
-
Arcképgyáros
KELL!
-
Cyberpunk
félisten
-
Bling95
őstag
Latom volt egy kis tisztogatas
-
Arcképgyáros
Apropó, reggelre surprise.. azaz zene.
-
radi8tor
MODERÁTOR
A politika zéró toleranciás az oldalunkon!
Válasszatok másik fórumot, ha erről szeretnétek beszélgetni. Van sok lehetőségetek.⭐ Stella
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- World of Tanks - MMO
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Ukrajnai háború
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest