Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Á Jude Christodal új albuma egy merő vicc. Nem értem mi ez az éles stílus váltás, de nagyon nem tetszik.
-
Zjunior
veterán
Amúgy leszarom, de ha lesötéteznek, nem hagyom magam.Ennyi.
-
Zjunior
veterán
Nekem is unalmas, h ilyen emberek léteznek, de komolyan.
Ugranak a másik torkának, mert mobil alol nem nyomtam a kép nagyításra úristen, meg sötétezik mert ő Gergőke88 és megteheti, mert megteheti.
Ilyenkor megnézném mire olyan okos, egyik másik, és mit tett le az asztalra, és mit nem, de gondolom sok mindent!
.
-
r3dsnake
nagyúr
-
Ragnar95
félisten
HIMYM befejezése így volt tökéletes, ahogy megcsinálták
Kb 4 résszel ezelőttig nagyon csalódott voltam a 9.évad minősége miatt a készítőkben, de ezzel az utolsó 4-5résszel és főleg a záró epizóddal egyszerűen minden eddigi hibájukat kijavították. Végre egy sorozat, amit tényleg tökéletesen zárnak le -
Cyberpunk
félisten
-
Nekünk ma van az asszonnyal 15 éve, hogy együtt vagyunk. Ami a legjobb,hogy ez nem vicc, csak annó 1999-ben nem is figyeltem, hogy éppen április elsején kérdeztem meg tőle, hogy járna-e velem. Lehet csak szívatásnak szánta, csak én nem tudok róla
-
Mercutio_
félisten
Vegyetek gamer tokot 5/5S szifonra
-
-
Cyberpunk
félisten
A mi kutyánk.
-
madgie
titán
válasz
manchester85 #67111 üzenetére
Nem volt ebben semmi genya
-
manchester85
veterán
válasz
ittakary #67119 üzenetére
Tudom, a megfagyott mellbimbo. Számít, mi a lenyeg? Ez egy vicc, egy előre kitalált szar. A jo poén pedig szerintem spontán, életszerű, es az adott szituáció szüli. Persze az is egyenfüggő, hogy kinél mit szül a szituáció. Ez a kep morickás, "tudok egy jo viccet" kategória. Aki pl vicceket kezd el mesélni, arra általában oda se szoktam figyelni, annyira nem erdekel.
-
válasz
manchester85 #67117 üzenetére
nem a batman volt itt a lényeg...
te el sem olvastad
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
manchester85 #67117 üzenetére
Jó engem nem zavart ez a beszólás, csak leírtam ilyen alapon az is hasonló példa...+ nem is kell megmagyaráznod...
Amúgy is nálam ma a top (de szerintem a hónap címét is kaphatja) kiégést az a mutatott tok okozta... -
manchester85
veterán
válasz
B-L-A-C-K #67116 üzenetére
En nem mondtam, hogy vicces volt, azt mindenkinek magának kell eldöntenie, en csak azt mondtam, hogy se nem volt szemet, se nem bunkó. De amugy igen, szerintem vicces volt. Legjobb haverral egymás valós kárán is tudunk röhögni, nyilván a határt az ember másokkal szemben jóval lejjebb húzza meg, mint olyanokkal, akikkel közeli viszonyban van.
Az, hogy a zebrán megy át egy család az egy szokványos, mindennapos eset, a kutya konkrétan az auto alatt fekszik, ráadásul mögötte, ahol kb. nem is latszik, es abból indult a beszélgetés, hogy boldog. Ezek mind hozzájárulnak a poén minőségehez.
Mindegy, nem ragozom tovább, vagy érzi az ember a poént, vagy nem, nem szoktam poént elmagyarázni, mikor valakin látom, hogy nem érzi a poént, hagyom is.
Különben meg nem elmondta mar egyszer neked r3dsnake hogy szar a humorérzéked?
Ittakary!
Egy képregény annyira életszerűtlen, hogy számomra az nem tud vicces lenni. A spontán, valós élethez kapcsolódó poénokat szeretem. Ez a poén ugy kezdődik, hogy Batman...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
manchester85 #67114 üzenetére
Jó ilyen alapon csak durvábban akkor az is vicces lenne hogy tegyük fel valamelyik családtagodról mutatsz egy képet hogy megy át a zebrán, én meg oda írnám elgázolása előtti pillanat?
-
válasz
manchester85 #67114 üzenetére
Jó hát szerintem nem volt vicces
Tudod mi vicces? Pl ez:
-
-
válasz
Na már! Ez tényleg genya volt. Kutyu <3
-
törölt tag
válasz
De bunko vagy.
-
madgie
titán
válasz
manchester85 #67093 üzenetére
-
Szerintem csak szívat titeket...
-
Zjunior
veterán
válasz
manchester85 #67100 üzenetére
Nem.
Nem barátkozok
Nincs facem..
Hagyom amúgy a dolgot mert elfáradok...
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- iPhone topik
- Titan Quest II
- Mazda topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- World of Warships
- További aktív témák...
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T2000 4GB
- NVIDIA GeForce RTX 3070 Founders Edition (ingyéfox)
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- WD My Passport 5TB ÚJ, BONTATLAN gyári dobozában
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest