Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Rage47 #178498 üzenetére
Nem, ha bekamuzod hogy külföldön buliztál, szarul vagy, lázad van, ízeket nem érzed, stb és a háziorvos úgy ítéli meg covid, akkor jön az ingyenteszt.
Viszont a külföldről hazatérők szerintem más téma, mert ők hatósági karanténba kerülnek. Oda lehet már nem megy bemondásra a mentő hanem saját pénzen kell megrendelni valamelyik labortól a kiszállást.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Rage47 #178494 üzenetére
Jaja ha más előnye nem lesz ennek a foshnak, akkor annyi hogy influenzásan sem fognak bekocogni a népek dolgozni mert az irodavezető páros lábbal rugdossa őket hazáig.
A gond abból adódik, hogy egy PCR teszt átfutási ideje simán lehet 3 munkanap is. Tehát a tünetek megjelenése után 1 héttel derül ki valakiről hogy beteg, azalatt az idő alatt simán bejárhatott dolgozni vagy boltba vagy akárhova. Irodai munkahely azért kritikus mert ott nem maszkban ücsörögnek az emberek.⭐ Stella
-
nagyúr
válasz Rage47 #178494 üzenetére
Az alap dologgal van a baj. Lehet bármit mondani,meg hogy influenzába ennyien, meg annyian halnak bele. stb. Itt azt kell megérteni,hogy van egy réteg, akire veszélyesebb az átlagnál és jelen pillanatban nincs rá orvosság. Az,hogy van elég kórházi ágy annyit jelent, hogy "lélegeztetőgépen tud meghalni" az illető. Nyilván sarkított dolog, és a lakosság jórésze nem fog belehalni, de átadhatja szülőknek,nagyszülőknek, akiknek már ugye ott a nagyobb rizikó.
Annyit kellene tenni, hogy hordani a maszkot és nem úgy, ahogy a legtöbben (az emberek fele azt hiszi szájszag ellen van, az orrára nem húzza fel). A maszk pedig csak akkor ér valamit,ha mindenki viseli, hisz az nem azt védi, aki viseli, hanem mindenki mást véd ugye, mert erősen lerövidíti a távozó vírus útját belőled.Nyilván mindenki értse úgy,ahogy írtam és légyszíves ne a bolha b*szán keressük a szőrt a szavak elemzésével.
Mi aszonnyal amúgy is egyre jobban antiszociálisak vagyunk, mert annyi a hülye ember,hogy az már félelmetes, és persze nem csak a koronáról van szó. Valahogy egyre több ember gondolkodik úgy,hogy leszarom, ha másnak kárt okozok, nekem legyen jó, aztán "utánam a tűzözön". Én azt remélrem, hogy majd ezek után jobban figyelnek az emberek a távolságra, stb. de nem b*zmeg, a boltban is beleáll a segedbe, és ha rászólsz, még pattog is, hogy az én k*rva anyámat, oodaáll, ahova akar.
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
válasz Rage47 #178491 üzenetére
Nekem is csak ezzel van bajom. Nálunk is volt tavaly, csaj atom köhög, meg minden, de azért csak bejön dolgozni. Mondom is neki, miért nem mész haza baszki? Ja, hát ő nem akar szabit. Bammeg.... végül csak halaküldtük a p*csába (már bocsánat), de addigra már a kövi napokban még hárman nem jöttek a szobából, mert sikeresen teleokádta a szoba légterét és elkapták.
-
Ngtx
aktív tag
-
szekra
addikt
Na közvetlen munkatársam pozitív lett, kell mennem PCR meg antitestes vizsgálatra is. Határozatlan ideig HO.
-
agabe
addikt
Volt valami akcio augusztus 24.-en edigitalban ?
93ezer Ft-ot lattam egy hirdetett 40mm-es 5.szerias watch edigitalos szamlajan. -
agabe
addikt
Nalam mar lelassult a telefon cserelgetes, nincs evente 10+ db keszulekem, de ha valtok akkor sem azert valtok mert legtobb funkcioban nem lenne eleg az 1-2 eves modell. Fenykepezeseben / videoban meg mindig eleg sok a fejlodes. Jobb szenzorok, jobb szoftver (amihez kell a jobb hardver is) miatt meg a majd 2eves XS-ek is le vannak maradva a tavalyi 11-esekhez kepest. Sajna a fenykepezes es videozas a maniam.
-
tothjozsi96
addikt
válasz radi8tor #178464 üzenetére
Nekem eddig csak egy iPhone 7-esem volt, ami nagyon megtetszett, JetBlack színben természetesen. 2 év elteltével annyira ráuntam hogy csak azért cseréltem mert egyszerűen már unalmas volt a méret, kijelző. Váltottam 11 Pro-ra, de én 4 évig nem "bírnám" ki egy telefonnal, valahogy zavar egy idő után, vagy túl megszokom.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Hello Hardverapro [link]
⭐ Stella
-
gyuromoj
veterán
MA cikkből:
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Gsx-rr
veterán
válasz .Szaki. #178456 üzenetére
En nem ertem miert van mindig ez kiragadva.
Mindenkinek van olyan eszkoze akar auto,motor,szamitogep,laptop,fenykepezogep,dron lasd fentebb mosogatogep ,viztisztito, lagyito ,stb....
Amire pl en egy forintot nem koltenek mert nem erdekel es nincs ra szuksegem.
Miert kellene azon az eszkozon sporolni amit egesz nap hasznalok, raadasul sok embernek meg munkaeszkoz is.De johet az orok klasszikus, mas elcigizi, elissza....
[ Szerkesztve ]
-
.Szaki.
addikt
válasz -Ben- #178453 üzenetére
Ebben csak az a szép, hogy ez is azt bizonyítja, hogy 2020 a sötétzöldség és a mérhetetlen képmutatás éve, mert mindenki játssza az eszét, hogy védjük a környezetet, lassan már csak gyalog lehet közlekedni a városban, de évenként a félmilliós iPhone ugyanezeknek az embereknek baromira kell, mert ezeket legyártatni minden évben rendkívül fontos és még inkább környezetkímélő. És itt most nyilván nem a te ismerőseidre gondoltam, hanem egy általános problémát jegyeztem meg.
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
Vinni fogják az újakat, mint a cukrot, nem számít, hogy mennyire lesz drága. Most mindenki meg van őrülve, hogy újra "szögletes" lesz az iPhone.... Hát rendben van, én türelmes vagyok, előbb-utóbb hozzám is eljut a szögletes iPhone...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz gyuromoj #178439 üzenetére
úgy számolj ahogy én számoltam, tessék EUR/USD... EUR is rendesen megkotlott az elmúlt fél évben az USDhez képest....
nekem most 11 Pro Max van, iStyle garisan 1 hetes korában vettem 300ért 2 hónapja, ez most marad egy ideig nálam... egyszerűen nincs szívem kiadni 0% THMben teljes árat, amikor fél évesen már 100-150ezerrel kevesebbe kerülnek....
az meg a másik hogy azért álljunk már meg egy kicsit ezzel az egésszel... félmilliós telefon? mi a f_sz... 1 milliós autóm van
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
válasz ittakary #178435 üzenetére
Esélytelen. Valószínűleg mindig az előző évi modellek valamelyikét fogom venni. Elvből nem adnék ennyit telefonért, sőt, tulajdonképpen már 400 ezret sem.
Szerk.: Viszont tudok néhány emberről, akik azt mondták, hogy ők bizony megveszik a legújabb modellt akkor is, ha fél milla lesz....
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Gsx-rr #178445 üzenetére
Van rá hasonló megoldás, "reduce white point" a neve. Gyorskapcsolóra is kirakható, persze, annyiban szívás,hogy állandóan kapcsolgatni kell, mikor úgy érzed, elég sötét van hogy már kell (ugye a PWM annél jobban zavaró, minél alacsonyabb a fényereje a panelnek).
Pl. egy cikk: [link] -
Gsx-rr
veterán
Nem kellene hogy legyen már valami hír a bemutatóról? Ha jól emlékszem mindig 12-én van.
Nagyon nagyot kell hogy mutasson hogy cseréljek mivel most kicserélték a 11 prot egy hónapja, így megint van egy szinte új telefonom
Viszont tényleg nem értem hogy miért szokták dicsérni az iPhone kijelzőjét valamelyik nap az orrom alá dugtak egy szöveget egy Huawei telefonon valahogy sokkal jobban esett a szememnek az egész
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Bár ahogy haladnak a vizsgálatok és folyamatosan az derül ki,hogy a látás problámáimat nem szemészeti jellegű gondok okozzák (ez lehetne jó hír is, de nem az, mert akkor értelem szerűen más okozza, ami szopóbb is lehet), így utólag hülyeség volt emiatt elhagyni a Note 10-es OLED-et az LCD-s pwm mentességért, ha nagyon be lenne sózva a seggem, akkor Max a 11 pro max-ra mennék rá, de arra is a nagyobb kijelző, nem pedig az OLED miatt. Az tény, hogy ezt jobb nézni, és a PWM-et éreztem Note-on is, érezném pro maxon is (és nem kapcsolgatnám manuálisan mindig a reduce white point-ot mert macera).
Majd meglátjuk, mi lesz. Tökéletesen elégedett vagyok az i11-el, egyedül a kijelző lehetne nagyobb, azért erősen nagy a különbség, tekintve, hogy honnan jöttem, itt is egy jó összehasonlító róla, azért van némi ugrás Egérrel lehet mozgatni a modelleket a linken.Jobb,ha az ember nem teszi egymás mellé őket, mert a mai napig elkapja a röhögés.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
kint a 13.7
vagy ti már 14en nyomjátok?
Na gyerekek közületek ki a fasza gyerek aki: válság ide-vagy-oda, 350es euró ide vagy oda, megveszi a 12ProMax-ot ÖCCÁzé?
mert annyi lesz 1150$ -> 1150€ * 1,27 (áfa) = 520ezer bruttó mai árfolyamon
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Mela Kehes #178430 üzenetére
Hát nem tudom, eléggé vegyes ezzel kapcsolatban még a jogászoknak is a véleménye.
Mondok egy rendszámot: AAA123
Ebből hogyan deríted ki hogy kié? Mert tudtommal nem lekérdezhető a tulajdonos csak a hatóságoknak.
A rendszámmal egy gond lehet: azonosíthatja az egyént hogy abban az adott pillanatban ott volt.⭐ Stella
-
MODERÁTOR
válasz Mela Kehes #178430 üzenetére
Miért nem mutatod be Youtube-ról?
Miért kell ehhez letölteni?
Nincs internet a közelben?20 éve a Prohardveren
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Mela Kehes #178428 üzenetére
Ha zártkörű a vetítés akkor szerintem nem kell kitakarni a rendszámot.
Ha mondjuk Face-re tennéd ki akkor már azért ajánlott.⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Mela Kehes #178426 üzenetére
Mondjuk igen.
De miért takarod ki a rendszámot? Ha nem adod el a videót a tévének akkor magánszemélyként nem lehet bajod a rendszámokból.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
-Ben-
veterán
-
MODERÁTOR
-
Mela Kehes
addikt
Hali!
Fedélzeti kamerát használ valaki? Szükségem lenne programra amivel ki tudom takarni a rendszámot."Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
gyuromoj
veterán
Kezemben az új Galaxy Z Fold2!
mármint nem nekem, hanem Tech2 Lacinak[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
agabe
addikt
válasz radi8tor #178412 üzenetére
Radi,
Ha lesz ra alkalalom lefenykepezned a tieketek legfelso muanyag kosar aljat valami extra szaitos normal program utan rogton ? Kivancsi vagyok az mennyire arad vizes es mikor szarad ki teljesen.
Szakboltba meg nem tudok menni mert par nap balcsi van, es raadasul bolti eladok tudasaban sem tuti, hogy meg lehet bizni. -
radi8tor
MODERÁTOR
Nálunk úgy kezdődött a mosogató gép élete, hogy feleségem megkért mosogassak el. Elmosogattam több mint 30 perc alatt. Elhasználtam kb 90 liter melegvizet.
Ezt még eljátszottam párszor és még annyit kell hozzá tennem a sztorihoz hogy a mi konyhánk kb 2,5 nm-es ablak nélküli, a csepegtetőtálca elfoglalta a munkapult 30%-át. Gyönyörű látvány volt.Aztán mondtam a feleségemnek, hogy ne szarakodjunk a mosogatással ennyit (rengeteg idő elmegy naponta ezzel a felesleges tevékenységgel, na meg az sem elhanyagolható szempont hogy a gép 13 liter hideg vízzel mosogat).
Naponta 1x, néha 2x megy a gép mert csak 45cm széles fért be a konyhába. Szerintem egy nagyon hasznos dolog. Feleségem szüleinél egy hétvégi főzőcskézés után hegyekben állnak az edények, és folyton mondjuk nekik hogy vegyenek egy mosogató gépet és ha nem is minden nap de az ilyen nagy lakomák után használják és ne ott álljon 1-2 órát mosogatással a konyhában - ezt az időt akár tölthetné a családdal is.
⭐ Stella
-
agabe
addikt
válasz -secret- #178408 üzenetére
Nalunk aznap mar lement egy teli mosogatas nap kozben, csak proba miatt az este kepzodott par darabot betettem, hogy lassam mit muvel.
Ilyen uresen sosem inditjuk be, egy nap alatt meg boven megtelik.
Mi a sima mosogatoba gyujtjuk egy kis vizet raengedve igy orakkal kesobb sem szarad ra, es amikor osszegyulik mehet a gepbe.Nem csak kenyelmesebb a gepi. Bepakolas-kipakolas kevesebb ido mint kezi mosogatas aztan szaritora pakolas (szariton el sem fer egyszerre annyi cucc mint a gepben) majd onnnan szaradas utan elpakolas, es gep kevesebb energiat, vizet hasznal.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz tothjozsi96 #178405 üzenetére
Mi minden kajálás után mosogatunk így nem telik meg.
1 jó pörköltes tányér másnapra megbüdösödne, vagy a legyek találnák meg.
[ Szerkesztve ]
-
tothjozsi96
addikt
válasz -secret- #178403 üzenetére
Nálunk például nincs mosogatógép, 4 tagú család, azért sokszor van olyan hogy főzéskor megtelik a mosogatótálca mert nem lett elmosogatva előző nap mondjuk és akkor azért nagyon jól jönne egy mosogatógép.
Mondjuk mindenkinél mások a szokások, mi általában csak akkor mosogatunk amikor már sok van.
-
nagyúr
válasz -secret- #178403 üzenetére
Én se értem, főleg hogy el kell öblíteni az edényt úgyis mielőtt mosogatógépbe teszed, ennyi erővel el is mosogatom. Persze, ahol van 3-4 gyerek is, az már biztosan más "tészta".
A mi családunkban ketten vagyunk testvérek, amikor elég idősek lettünk akkor szépen segítettünk mosogatni takarítani stb.[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Ha már mosogatógép a téma...
Magyarázzátok már el, hogy 5-8 tányérért mi értelme órás mosásokat indítani? Ezt sosem tudtam, vagy én vagyok nagyon falusi ehhez?
Nekünk is van beépített Bosch mosogatógép de még mindig fóliás pedig már 12 éve építkeztünk szóval nem azért kérdem mert nincs.
-
agabe
addikt
válasz radi8tor #178400 üzenetére
Igen, mondjuk az meg kibirhato lenne, hogy sorrendben haladjunk, de az, hogy fel nappal kesobb is nedves mar tul sok .
Tudom ez extra rinya igazabol, emberek 99%-anak megfelelo amiket ezek a gepek nyujtanak...csak hozzaszoktunk a regebbi szaritasi minosegehez, es azt varjuk el most is.
Pont beszeltunk ma ismerossel akinek van egy 23eves siemens-e ami meg soha nem romlott el, szepen mosogat es mindig minden szaraz abban is mint a mi 15evesunkben volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest