Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Egéralternatíva a Logitech G502 szériára a PowerColortól
Aktív témák
-
Fejo
őstag
iTunes-ban át lehet nevezni valahogy a telefont? Haverom vette használtan és szeretné, ha nem XY's iPhone lenne a neve.
-
Fejo
őstag
Be lehet valahogy állítani, hogy az iTunes ne szinkronizáljon automatikusan ha rádugom a telefont a notebookomra?
-
Fejo
őstag
válasz
Everman #37959 üzenetére
"Nekem is két accountról jönnek az alkalmazások az iTunes-ba, egy ingyenes USA és egy fizetős magyar acc-ról."
Dettó! A kérdésem az lenne, hogy az megoldható valahogy, hogy ne kelljen minden sync-nél az USA store-os acc-val bejelentkezni (majd utána a magyarral is)? Csak a googlemaps van az USA-ból, de emiatt állandóan authorizalni kell sync előtt...
-
Fejo
őstag
Használja valaki az iMovie-t? Csak videókból lehet klippet csinálni vagy a fotókból is lehet?
-
Fejo
őstag
válasz
manchester85 #37043 üzenetére
Köszi a választ!
-
Fejo
őstag
1 iTuneshoz lehet 2 account? Úgyértem, hogy van a rendes acc-om a magyar appstore-ba, de szeretnék az USA storeból ezt-azt és gondoltam csinálok egy fake accountot hozzá. A kérdésem az lenne, hogy ez okoz-e valami gondot a másik (eredeti) accountommal leszedett appok telepítésekor vagy bármikor másokor?
Előre is sorry ha láma a kérdés...
-
Fejo
őstag
(22091) <- esetleg ebben valaki tud segíteni? AKár egy link is jó mások tapasztalatairól.
-
Fejo
őstag
Használ valaki TomTom autós kittet (beépített GPS)? Mik a tapasztalatok? Hogy működik együtt az iGO-val és a Navigonnal?
-
Fejo
őstag
Hogy lehet beállítani, hogy az iTunes ne a Users/.../Music könyvtárba pakolgassa a dolgokat (app, stb)? Nincs helyem azon a partición, de nem tudom miként lehetne neki megadni más helyet. Előre is köszönöm a segítséget!
-
Fejo
őstag
Na megjött amerikából az új fülhallgatom egy V-Moda Vibe Duo személyében! Mindenkinek csak ajánlani tudom, nagyon komolyan szól!
9k volt (ebay), míg itthon 23k... -
Fejo
őstag
Cydiából telepített appokat, hogyan lehet törölni a telefonról, mert nincs x amivel törölhető lenne.
Előre is köszi.
Más, használja valaki a Customize nevű appot? Nem lasítja a rendszert, mint a Winterboard?
-
Fejo
őstag
Az lenne a kérdésem, hogy a Restore törli a névjegyzéket is?
Ha igen, akkor később hogy lehet visszaállítani?
Előre is köszi.
-
Fejo
őstag
Esetleg erre valaki?
-
Fejo
őstag
Az lenne a kérdésem, hogy az általam a saját telefonomhoz megvásárolt programokat az én iTunes-omon keresztül fel tudom majd tölteni a feleségem 3GS-ére (jövőhéten kapja meg)?
Előre is köszi.
-
Fejo
őstag
Segítségeteket kérem. Nem jöttem rá, hogy egy bejövő hívást hogyan lehet elutasítani (mint pl a Nokia-n a piros gomb)?
Előre is köszi.
-
Fejo
őstag
Erre valaki?
-
Fejo
őstag
A carrier logot csak JB-s telefonon lehet kicserélni a T-PoT-tal (TC-ben), vagy az anélkülin is?
[ Szerkesztve ]
-
Fejo
őstag
Nem tud valaki olyan appot, ami mutatja szétbontva a bejövő és a kimenő hívások idejét?
Idegesítő, hogy a telefon ezt magától nem tudja...Előre is köszi!
-
Fejo
őstag
Hogy tudok albumokat létrehozni (lapozhatóra), ha nem egy előadó albumát szeretném, hanem mondjuk zene típusok szerint? Csak úgy sikerült, hogy az első számot (előadó) írta ki és abban volt benne a többi előadó is, nem pedig úgy hogy pl RAP és abban vannak a különböző előadók.
Előre is köszi.
-
Fejo
őstag
Hogy tudok a brit appstore-ból letölteni?
-
Fejo
őstag
Hogy tudok a telefonon új fotóalbumokat létrehozni (ne csak a gyári Photo Library legyen)?
-
Fejo
őstag
válasz
rolcsibácsi #6638 üzenetére
Sms-t mennyire lehet vakon írni, mint a rendes bill telókon? Az 5800 mobil bill-jén egész jól lehet gépelni. Iphonon is van hagyományos mobil bill vagy csak qwerty?
-
Fejo
őstag
Köszi, félreérthető voltam...
A BT füles nekem kocsiban kell headsetnek használva, ergo jó nekem a mono is.
A böngészőben természetesen webesre gondoltam (kicsit fáradt vagyok már)...Független telefont vennék, van valami amire érdemes odafigyelni? (létezik gyári független a magyar piacon?)
-
Fejo
őstag
Mobil váltás előtt állok és csak annyi biztos, hogy érintőképernyőset szeretnék. ÍNézegettem az Omniát és az 5800-t is. Iphone sajnos még nem volt a kezemben.
Számomra fontos, hogy a meglévő bluetooth-os headsetemmel működjön, lehessen saját MP3 csengőhangokat feltölteni rá, használható legyen a wapos böngészője.
Ezekről azt hallottam, hogy az Iphone nem tudja őket. Kérdésem, hogy Ti, mint felhasználók, mit gondoltok erről?Előre is megköszönném, ha segítenétek a döntésemben.
Üdv.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elemlámpa, zseblámpa
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen autót vegyek?
- Politikai mémek
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)