Hirdetés
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fél füllel hallottam egy pletykát hogy visszatérhet Apple termékekre a Fortnite a több mint 3 éves száműzetésből a következő update alkalmával ? vagy ez is csak egy urban legend
-
Köszi mindenkinek a válaszokat , de nagyon nem tudok mit kezdeni vele még mindig. Talán már kicsit kezd felolvadi a viszony, mert ahogy telnek a napok órák , egyre több account-ba lépek be , valahogy kezd kézreállni az a mindenes alsó csík. Egy valamit nem találok az oldalsó gomb beállításainál hogy nekem ne nyomja ki a telefonbeszélgetést , maximum a telefon képernyőt zárolja esetleg. Az oldalsó gomb beállításainál ilyet csere lehetőséget nem találok
-
Hello
Ma hirtelen felindultságból vettem egy IPhone 15 Pro Max készüléket, és most ismerkednek vele. A meglevő előfizetéseim mellé vettem új számmal, egyelőre nézegetem fogdosom, paskolgatom. Nem tudom mit kezdjek vele még, de rohadt jó a tapintása. Még soha nem volt ezen kívül a kezemben IPhone, remélem tizensok év android után feltalálom vele magamat.
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY LCD és LED TV-k
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Intel találgatós topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest